Лайм

Схудла Зарицька у кліпі "Автовідповідач" зняла партнера по "Танцям з зірками" - дивимося нове відео KAZKA

Гурт порадував фанів музичною новинкою

16 грудня гурт KAZKA запрем'єрив кліп до пісні "Автовідповідач" з нового альбому Svit, реліз якого відбувся 5 листопада. Відео знято у найкращих традиціях роуд-муві: тут є і ретро автомобіль, і дивні супутники, і дорожні краєвиди, а також несподівані сюжетні повороти та містика.

У ролику показаний магічний зв'язок між двома людьми, який неможливо зруйнувати, навіть незважаючи на розрив стосунків. Зіграти закоханих Олександрі Зарицькій допоміг Юрій Мєшков - партнер співачки з "Танців з зірками". Виконавиця влаштувала танцюристу справжні випробування: хореограф занурювався під воду, лежав у багажнику авто та був обмотаний телефонними проводами.

Олександра та Юрій залишили "Танці з зірками" після 10 прямого ефіру. За період участі у танцювальному шоу Зарицька схудла на 20 кг, і тепер регулярно хвалиться своєю фігурою в Instagram, у тому числі показує знімки у купальнику.

Олександра Зарицька після схуднення на 20 кг Фото: instagram.com/kazka.band

  • Переможець 5 сезону Артур Логай розповів, як подолав сором під час відвертих танців із Анною Кареліною. Спочатку акторові було ніяково торкатися партнерки.
  • Олексій Суровцев розійшовся з бодібілдеркою Анною Скворцовою. Учасник "Танців з зірками" назвав стосунки з екс-коханою "американськими гірками", які були позбавлені порозуміння та підтримки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників