Лайм

"Міс Україна" Олександра Яремчук висловилася про відміну фіналу "Міс світу-2021" через спалах COVID-19

Конкурс мав відбутися в ніч із 16 на 17 грудня

Якщо ім'я переможниці "Міс Всесвіт-2021" вже відоме громадськості, то з проведенням фіналу "Міс Світу-2021" виникли певні труднощі. Володарка титулу "Міс Україна-2021" Олександра Яремчук прокоментувала перенесення фіналу престижного конкурсу. Дівчина не приховує, що несподіваний поворот подій сильно засмутив її.

Було ухвалено рішення перенести шоу через велику кількість людей, які захворіли коронавірусом. Організатори скасували конкурс, щоб не наражати конкурсанток, знімальну групу та персонал на можливу небезпеку.

Фото: instagram.com/yaremchuuk

"На жаль, конкурс було скасовано, оскільки велика кількість дівчат захворіла. Я дуже засмучена і розчарована, адже багато часу та сил було витрачено на підготовку. Цей місяць виявився дуже важким: як морально, так і фізично. Але ми не втрачаємо надію, що найближчим часом конкурс відбудеться", - заявила Яремчук у своєму Instagram.

Конкурс "Міс світу-2021", який мав відбутися в ніч з 16 на 17 грудня, планують провести протягом наступних 90 днів. Очікується, що це відбудеться у Колізеї Пуерто-Ріко імені Хосе Мігеля Агрелота.

Фото: instagram.com/missworld

Відповідно до заяв медичних експертів, хворі на коронавірус конкурсантки вирушать на обов'язковий карантин і будуть під постійним наглядом лікарів. І лише після того, як вони отримають схвальну відповідь від представників охорони здоров'я, дівчата зможуть поїхати до рідних країн.

"Ми з нетерпінням чекаємо на повернення наших конкурсанток, яких ми вже полюбили, щоб продовжити боротьбу за корону Міс Світу", - сказала Джулія Морлі, генеральна директорка Miss World Ltd.

  • Дізнайтеся, що відомо про переможницю конкурсу "Міс Україна-2021" і що вона публікує у Instagram. Дівчина родом із Вінницької області, але з недавнього часу мешкає у столиці, де закінчила Київський національний університет за спеціальністю "Менеджмент бізнес-організації".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"