RU  UA

Дізнатися

Не впевнена, що будемо разом: дружина Віктора Павліка заявила про кризу у стосунках

Катерина Репяхова посварилася із чоловіком

Конфлікт у родині Віктора Павліка не вщухає: після того, як його молода дружина Катерина Репяхова подала до суду на колишню співака, стосунки між подружжям погіршилися.

У коментарі телеканалу "Україна" співак заявив, що був проти судового позову проти Лариси Созаєвої, але Катерина не дослухалася його думки.

Фото: https://www.instagram.com/repyahovakate/

"Я вважаю, що все має бути спокійно, тихо. Я думаю, що так і буде, тому що найголовніше – це здоров'я. І на нервах ніхто ніколи не перемагав, – сказав Павлік. – Я не читаю те, що викладає Катя. Катя мене не питає, як і що робити, це було її рішення. І вона відстоює свою позицію, свою честь та гідність. Я не дуже в цьому розбираюся, але немає диму без вогню".

Відсутність підтримки чоловіка, схоже, дуже кривдить Репяхову. У Instagram-історіях дівчина показала заплакане селфі та заявила, що їхня родина може розпастись на тлі кризи.

"Мене дуже образив мій чоловік. І я не впевнена, що ми після цього будемо разом. Я у цій війні одна", - написала вона.

Згодом Катерина записала відео, в якому підтвердила свої слова без зайвих емоцій.

"Я завжди думаю, перш ніж роблю. Я ніколи нічого не роблю імпульсивно. Я не шкодую, що виставила цю сторіс. Наша сім'я справді переживає важкий період. Я не знаю, як ми з нього вийдемо, це вже відповідальність Віктора Франковича, як він виходитиме з цієї ситуації. Але робити вигляд мені не хотілося. Мені хотілося бути чесною: як є, так є. Нехай спостерігає вся країна. Хтось намагається явно зробити нам погано. Чим це все закінчиться, побачимо", - сказала вона.

Нагадаємо, що Віктор Павлік пішов від Лариси Созаєвої, щоб бути зі своєю фанаткою та концертним директором Катериною Репяховою. Созаєва – третя дружина артиста, з якою він виховував спільного сина Павла. Хлопець помер через онкологічне захворювання у 2020 році.

  • Раніше синові Віктора Павліка та Катерини Репяхової виповнилося півроку. Батьки показали милі фото з хлопчиком Мишком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов