Лайм

74-річний Брайан Мей із Queen захворів на коронавірус та розповів про симптоми після трьох доз вакцини

Музикант підозрює, що заразився "Омікроном"

Гітарист групи Queen Браян Мей та його дружина Аніта Добсон захворіли на COVID-19 після повного курсу вакцинації та бустерної дози. Про це 74-річний музикант розповів у Instagram, докладно описавши свої симптоми.

За словами Мея, вони з дружиною були обережними і жили "як відлюдники" протягом усієї пандемії, але на початку грудня вирішили піти на день народження друга. Хоча всі гості надали негативні тести на COVID-19, хтось все ж таки приніс коронавірус і заразив 8 людей.

Фото: https://www.instagram.com/brianmayforreal/

Через два дні після вечірки у пари з'явилися симптоми коронавірусу, хоча обидва були щеплені та отримали бустерну дозу вакцини Pfizer. Брайан Мей вважає, що його симптоми були б гіршими, якби не вакцинація.

"Це найстрашніший грип, який ви можете собі уявити. У мене було два жахливих дні, - сказав він у Instagram. - Але саме собою моє тіло не змогло б виробити таку відповідь [на хворобу]. Це все завдяки трьом дозам Pfizer" .

Брайан Мей з дружиною Анітою ДобсонФото: Getty Images

На 8-й день після інфікування гітарист продовжує хворіти. Йому дошкуляє сухий кашель, нежить і сильна сонливість.

"Битва всередині мого тіла все ще триває. Сьогодні повернувся сухий хрипкий кашель, і одна сторона моїх носових пазух перетворилася на фонтан. Я також продовжую засинати, не можу втримати очі відкритими ні на мить, - написав музикант. - Я здебільшого в нормі. Просто почуваюся трохи лайново і засмучений через те, що не можу виходити на вулицю в цю пору року".

Брайан Мей дізнався про хворобу за допомогою швидкого антиген-тесту на ковід Фото: https://www.instagram.com/brianmayforreal/

Учасник Queen сказав, що нова версія "Omicron" "повністю вийшла з-під контролю у Великобританії", хоча сам він не впевнений, який штам спіймав. Також Мей констатував, що якщо людина отримала негативний тест на ковід зранку, це не означає, що вірус не проявить себе увечері.

"Тому заради всіх, хто вас оточує, будьте обережні - носіть маски, дотримуйтесь соціальної дистанції, здорового глузду - і вирушайте на збори в замкнутий простір тільки в тому випадку, якщо ви дійсно впевнені, що ризик того вартий", - закликав він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: дивитися онлайн-трансляцію масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте