Лайм

Дженніфер Лопес заступилася за Бена Аффлека після його неоднозначних слів про колишню дружину

Співачка порушила мовчання

Поки Бен Аффлек продовжує виправдовуватися після слів, що колишня дружина винна в його алкоголізмі, Дженніфер Лопес вирішила прийти йому на допомогу. Американська актриса заступилася за свого коханого.

Лопес заявила, що вважає Аффлека доброю і порядною людиною, яка бажає тільки найкращого своїм дітям. Знаменитість уточнила, що "якби це не було правдою, вона просто не змогла б поважати Бена". "Це зовсім не те, що я відчуваю. Я нескінченно поважаю Бена як батька, як чоловіка та як людину", - сказала Дженніфер на захист свого обранця.

Фото: Getty Images

Критика Бена Аффлека почалася після того, як в одному зі своїх інтерв'ю він звинуватив колишню дружину Дженніфер Гарнер в алкоголізмі. Пізніше актор зазначив, що "шанувальники дуже буквально сприйняли його слова".

"Кажуть, що я звинуватив колишню дружину у своєму алкоголізмі, що я опинився у пастці цього шлюбу. Це просто зробило мене найгіршим, найбайдужішим, найдурнішим, найбільш жахливим хлопцем. Це неправда. Це повна протилежність тому, хто я є, у що я вірю. Я б ніколи не хотів, щоб мої діти почули погані слова про свою маму. Це зачіпає мої почуття", - сказав Аффлек.

Фото: Getty Images

Відомо, що 30 червня 2015 року Бен Аффлек та Дженніфер Гарнер офіційно оголосили про розлучення. Але документи було подано лише у квітні 2017 року, а офіційно їх розвели у листопаді 2018 року. Цього року актор відновив стосунки зі співачкою Дженніфер Лопес, з якою він мав бурхливий роман у 2002 році. Проте з невідомих причин заплановане весілля закоханої пари так і не відбулося.

  • TheLime вирішив згадати історію кохання Дженніфер Лопес і Бена Аффлека. Вони познайомилися під час зйомок кримінальної драми "Джільї". За сюжетом, їхні герої закохалися одне в одного, те саме сталося і з акторами в реальному житті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа