Лайм

Крістіна Агілера знялася топлес на честь 41-го дня народження

Співачка виглядала ефектно

Крістіна Агілера, якій 18 грудня виповнився 41 рік, здивувала своїх шанувальників серією сміливих фото. Вона позувала перед камерою майже без одягу.

Відповідні кадри з'явилися на сторінці виконавиці в Instagram. На ній були довгі шкіряні рукавички, якими вона прикрила оголені груди. Розпущене волосся і сонцезахисні окуляри квадратної форми додавали образу артистки ще більше пікантності.

Фото: instagram.com/xtina

Фото: instagram.com/xtina

Крім того, Агілера зробила виразний макіяж: вона використала коричневі та сірі тіні, намалювала класичні стрілки та завершила мейк темним відтінком матової помади. "XTINA XLI", - говориться в підписі до знімків.

У коментарях під публікацією користувачі засипали Крістіну компліментами, а також не пошкодували для неї найтепліших слів у 41-й день народження. "З днем народження, королева всесвіту!", "Так приємно бачити тебе сяючою, будь щаслива", "Ти виглядаєш неймовірно", "Легенда", "Я хочу бути схожою на тебе, в чому секрет твоєї краси?", "Ти просто дива", "Гаряча штучка", - написали віддані фанати.

Фото: instagram.com/xtina

Нагадаємо, Крістіна Агілера тягнулася до слави та визнання глядачів із самого дитинства, оскільки вже тоді брала участь у різноманітних телевізійних шоу. 1999 року вона випустила дебютний альбом "Christina Aguilera", який очолив американські хіт-паради. А її пісні "Genie in a Bottle", "What a Girl Wants" та "Come On Over Baby (All I Want Is You)" мали величезну популярність та завоювали перші рядки у рейтингах чартів.

  • Раніше в Британії назвали найпопулярнішу співачку 21 століття. Рейтинг склали на основі даних про трансляцію музики на британських радіостанціях і телеканалах після 2000 року, і всього в ньому опинилися 20 претенденток.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації