Лайм

Сукня Керрі-Енн Мосс на прем'єрі "Матриці 4" захопила мережу - актриса обрала ідеальне вбрання

Сукню пошили спеціально для заходу

Світова прем'єра фільму "Матриця: Воскресіння" відбулася у США 19 грудня, і сукня, яку Керрі-Енн Мосс одягла на урочистий вечір, уже стала хітом у мережі.

Актриса, яка зіграла Трініті, вийшла на червону доріжку у чорній шифоновій сукні Oscar de la Renta. Головною родзинкою вбрання був поділ, розшитий зеленими та срібними паєтками у вигляді матричного "цифрового дощу". Таким чином 54-річна Мосс віддала шану улюбленій франшизі, яка зробила її світовою зіркою.

Фото: Getty Images

Фото: https://www.instagram.com/oscardelarenta/

У мережі "сукню Трініті" хвалять за креативність та красу.

"Приголомшливо виглядає на ній та ідеально підходить для прем'єри фільму та фону. Оскар де ла Рента зробив справді гарну роботу", - пишуть цінителі моди. "Не намагайтеся вдягнути сукню - це неможливо. Натомість просто спробуйте зрозуміти правду. Немає жодної сукні", - жартують фанати "Матриці".

Українські користувачі мережі не змогли утриматися від порівняння Керрі-Енн Мосс із вокалісткою Go_A Катериною Павленко.

Фото: Twitter

Мосс позувала на прем'єрі з партнером фільму Кіану Рівзом, який був одягнений у чорний костюм Brunello Cucinelli та сіру краватку. Були й інші зірки "Матриці 4", зокрема Пріянка Чопра, Джонатан Грофф, Ніл Патрік Харріс та режисер Лана Вачовські.

Фото: Getty Images

Хоча "Матриця: Воскресіння" виходить у кінотеатрах вже 21 грудня, сюжет фільму досі залишається загадкою. Відомо, що Лоуренс Фішберн не повернувся до ролі Морфеуса, і замість нього на цю роль взяли актора "Чорної пантери" Яхья Абдула-Матина II. Перший агент Сміт Хьюго Уівінг також не зміг брати участь у продовженні "Матриці" через "конфлікти у розкладі".

Трейлер фільму "Матриця: Воскресіння" з великою помпою вийшов у вересні. Окрім кінотеатрального прокату, фільм вийде на HBO Max 22 грудня та буде доступний на стрімінговій платформі 31 день.

  • Зірки "Гаррі Поттера" повернули в Хогвартс у трейлері спецвипуску до 20-річчя фільму. Прем'єра "Повернення в Хогвартс" відбудеться 1 січня 2022 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували