Лайм

Художник сховав на картинці гнома, і 80% людей шукають його довше 1 хвилини – перевірте свої сили

Садовий гном ховається на веселій новорічній листівці

Вважаєте себе уважною людиною? Перевірити це можна за допомогою картинки із загадкою, яку створив художник із Power Sheds.

Складна головоломка пропонує людям відшукати маленького садового гнома, який сховався у святковому зимовому пейзажі. Середній час виконання цього завдання – 1 хвилина 36 секунд, а найшвидший час – 56 секунд, пишуть Power Sheds.

Фото: Power Sheds

80% людей не змогли знайти гнома на картинці швидше, ніж за одну хвилину. Подивіться, чи вдасться вам їх перевершити. Правильну відповідь ми опублікуємо нижче, під парочкою цікавих фактів про головоломки.

Картинки із загадками - кумедна та корисна для мозку гра. У процесі їх розглядання вам постійно доводиться запам'ятовувати форми та візерунки, що тренує короткочасну пам'ять та покращує загальні когнітивні функції. Крім того, головоломки покращують настрій, адже у разі їхнього успішного вирішення відбувається викид дофаміну – нейромедіатора, який відповідає за почуття задоволення.

Тепер, коли ви знаєте, якими корисними можуть бути головоломки, настав час дати відповідь на загадку з гномом. Ось де художник сховав маленьку фігурку.

Фото: Power Sheds

  • Раніше фотограф зняв барса на скелях та спантеличив мережу – спробуйте знайти хижака на фото без підказки. Багато користувачів не впоралися із загадкою на уважність самостійно.
  • Скільки кольорів на картинці? Складна загадка на уважність зламала людям мозок. Користувачі не можуть дійти єдиної думки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також