Лайм

Королева Єлизавета зустріне Різдво без дочки - чоловік принцеси Анни захворів на коронавірус

COVID-тест Тімоті Лоренса виявився позитивним

Єлизавета II не зможе зустріти Різдво зі своєю дочкою Анною, оскільки чоловік 71-річної принцеси Тімоті Лоренс заразився коронавірусом. People пише, що пара ізолюється у своєму будинку в Глостерширі на 10 днів, у той час як 95-річна королева проведе свята у Віндзорському замку.

Принцеса Анна та Тімоті Лоренс Фото: Getty Images

На тлі поширення COVID-штаму "Омікрон" у Великій Британії королева Єлизавета вирішила відмовитися від традиційної поїздки у Сандрінгем. У цьому маєтку королівська родина десятки років зустрічала Різдво, обмінювалася подарунками та відвідувала святкову службу у церкві. Пандемія порушила традицію і тепер королева залишиться в офіційній резиденції. Це буде її перше Різдво без чоловіка – принц Філіп помер у віці 99 років у квітні 2021 року.

Королева Єлизавета ІІ з дочкою принцесою Анною Фото: Getty Images

Очікується, що члени сім'ї все ж зможуть побачити 95-річну голову престолу на свята. Двоє її молодших синів, принц Ендрю та принц Едвард, живуть у районі Віндзора, і напевно відвідають матір. Відвідини принца Чарльза, Камілли, принца Вільяма і Кейт Міддлтон викликають сумніви, оскільки вони виконують більше публічних обов'язків і частіше зустрічаються з людьми в цей складний період.

Зятю королеви Єлизавети Тімоті Лоренсу 66 років. Віце-адмірал британської армії одружився на принцесі Анні у 1992 році, коли їм було 37 і 42 роки відповідно. Пара не має спільних дітей. Від першого шлюбу з британським спортсменом-вершником Марком Філліпсом у Анни є син Пітер (44) та дочка Зара (40), які не успадкували королівських титулів.

  • Раніше Кейт Міддлтон прикрасила ялинку на Різдво у яскравому святковому вбранні. Дружина принца Вільяма розуміється на моді, і її стильний образ знову це довів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії