Лайм

Суддя "МастерШеф" поділилася оригінальним рецептом закуски з червоною ікрою на Новий рік

Простий шедевр від Ольги Мартиновської

Якщо вам набридли звичайні бутерброди з червоною ікрою на Новий рік, то спробуйте приготувати закуску у вигляді ріжка за рецептом Ольги Мартиновської. За словами судді шоу "МастерШеф", головний секрет цієї страви – якісна ікра. Як її обирати – ми розповідали раніше.

"Перш ніж перейти до рецепту, хочу зазначити: червоній ікрі "багато не потрібно"! Не вигадуйте якісь надто складні комбінації, адже головний секрет будь-якої закуски - якісна ікра. Повірте мені - це вже 90% успіху та смаку", - зазначила кулінар у своєму Instagram.

Фото: instagram.com/olga_martynovska

Закуски на Новий рік: ріжок з червоною ікрою та авокадо

Інгредієнти: тісто філо (2 листи), авокадо (1 шт.), огірок (1 шт.), зелена цибуля (краще шніт), лайм (шматочок), чорний перець та сіль (за смаком).

Спосіб приготування:

Розморозьте тісто. Ольга рекомендує зробити це у холодильнику у закритому пакеті. Розріжте філо на квадратики 7х7 см і закрутіть ріжок, кінчик тіста змочіть водою і приклейте. Працювати з цим тістом потрібно швидко, оскільки воно дуже швидко сохне та ламається. Готові ріжки покладіть на решітку духовки та випікайте до золотистого кольору протягом 3-5 хвилин за температури 200°С.

Авокадо розімніть і додайте до нього подрібнену зелену цибулю. Додайте трохи солі, перцю, соку лайма і перемішайте. Огірок наріжте тонкими слайсами.

Зберіть закуску. Викладіть у ріжок закручений слайс огірка, ложку суміші з авокадо та червоної ікри. Все, новорічна закуска готова.

Фото: instagram.com/olga_martynovska

  • Раніше суддя шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати ліниві суші у склянці. Готуються вони з тих самих продуктів, що й традиційні, тільки в рази швидше.
  • А Лілія Ребрик поділилася рецептом брускетти з лососем та авокадо. За словами телеведучої, ця закуска - улюблена страва її сім'ї і вона чудово підійде для новорічного столу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ