Лайм

Лілія Ребрик поділилася рецептом простої закуски на Новий рік: святкова страва від телезірки

Чудовий варіант для тих, хто стежить за своєю фігурою

З червоної риби на Новий рік можна приготувати не лише ніжний салат, а й брускетту. Ця закуска - улюблена страва сім'ї Лілії Ребрик, і телеведуча розповіла, як її готувати. Рецепт дуже простий та ідеально підійде для новорічного столу.

Брускетта з червоною рибою та авокадо: простий рецепт

Інгредієнти: цільнозерновий хліб (кілька скибочок), слабосолоний лосось (кілька шматочків), сир філадельфія, авокадо (1 шт.), свіжий огірок (1 шт.), паростки редису (жменя), лимонний сік (2 ч.л.)

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Спосіб приготування:

Скибочки хліба підсушіть у тостері або на сухій сковороді до хрусткої скоринки. Змастіть вершковим сиром. Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, ложкою відокремте м'якоть і наріжте на слайси. Викладіть на тости із сиром і збризкайте лимонним соком. Рибу наріжте скибочками та викладіть на авокадо. Потім - тонкі слайси огірка та паростки редису. Все, закуска до Нового року готова.

Лілія Лебрик зазначає, що ця страва низькокалорійна, тому ідеально підійде для тих, хто слідкує за своєю фігурою.

  • Раніше суддя шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати ліниві суші у склянці. Готуються вони з тих самих продуктів, що й традиційні, тільки в рази швидше.
  • Читайте також на theLime, як приготувати мішечки з млинців з грибами. Така закуска прикрасить новорічний стіл та приємно здивує гостей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні