З червоної риби на Новий рік можна приготувати не лише ніжний салат, а й брускетту. Ця закуска - улюблена страва сім'ї Лілії Ребрик, і телеведуча розповіла, як її готувати. Рецепт дуже простий та ідеально підійде для новорічного столу.
Брускетта з червоною рибою та авокадо: простий рецепт
Інгредієнти: цільнозерновий хліб (кілька скибочок), слабосолоний лосось (кілька шматочків), сир філадельфія, авокадо (1 шт.), свіжий огірок (1 шт.), паростки редису (жменя), лимонний сік (2 ч.л.)
Спосіб приготування:
Скибочки хліба підсушіть у тостері або на сухій сковороді до хрусткої скоринки. Змастіть вершковим сиром. Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, ложкою відокремте м'якоть і наріжте на слайси. Викладіть на тости із сиром і збризкайте лимонним соком. Рибу наріжте скибочками та викладіть на авокадо. Потім - тонкі слайси огірка та паростки редису. Все, закуска до Нового року готова.
Лілія Лебрик зазначає, що ця страва низькокалорійна, тому ідеально підійде для тих, хто слідкує за своєю фігурою.
- Раніше суддя шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати ліниві суші у склянці. Готуються вони з тих самих продуктів, що й традиційні, тільки в рази швидше.
- Читайте також на theLime, як приготувати мішечки з млинців з грибами. Така закуска прикрасить новорічний стіл та приємно здивує гостей.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.