RU  UA

Дізнатися

Емма Вотсон та Деніел Редкліфф розповіли, у кого були закохані на зйомках "Гаррі Поттера"

Актори згадали юнацькі захоплення

1 січня 2022 року на HBO Max вийде фільм "20-річчя Гаррі Поттера: Повернення в Хогвартс", і деякі деталі довгоочікуваного спецвипуску вже потрапили до мережі.

Таблоїд Daily Mail повідомив, що під час інтерв'ю актори "Гаррі Поттера" обговорювали свої юнацькі захоплення, і Емма Вотсон розповіла, як закохалася у Тома Фелтона. На той час виконавиці ролі Герміони було 11 років, а Драко Мелфою – 14 років.

Фото: https://www.instagram.com/t22felton/

"Я увійшла до кімнати, де у нас були заняття. Нам задали намалювати, як, на нашу думку, виглядає Бог, і Том намалював дівчину в кепці задом наперед і на скейтборді. Навіть не знаю, як це сказати - я просто закохалася в нього, - розповіла 31-річна Вотсон. - Але він був на три роки старший за мене, тому для нього я завжди була як молодша сестра".

Сам Фелтон зізнався, що знав про закоханість маленької актриси, і хоча не відповідав їй взаємностю, завжди її захищав.

"Я став дуже захищати її. Так, у мене завжди була слабкість до неї, і це триває досі. Між нами завжди було щось на кшталт спорідненості", - каже актор, який і досі дружить із колегою.

Виконавець ролі Гаррі Поттера також відверто розповів про юнацькі симпатії. Виявляється, що Деніел Редкліфф був закоханий у Хелену Бонем Картер, яка старша за нього на 23 роки. У спецепізоді він зачитав листа, в якому освідчувався акторці в коханні.

Фото: Getty Images

"Люба Хелена Бонем Картер. Було приємно бути вашим партнером зі зйомок і підставкою, адже я завжди тримав вашу каву. Я люблю вас, і мені просто шкода, що я не народився на 10 років раніше, щоб у мене був шанс. З любов'ю і подякою за те, що ви така крута", - цитує актора Page Six.

Картер, яка зіграла у фільмах лиходійку Белатрісу Лестрейндж, була далеко не єдиним захопленням Редкліффа. На знімальному майданчику він зустрів своїх перших дівчат, одній з яких подарував свій перший поцілунок.

"Були закохані, люди зустрічалися і розходилися, як це зазвичай відбувається у школі. Це було таке ж середовище, але тільки у класі захисту від темних мистецтв", - пожартував Меттью Льюїс, який зіграв Невіла Лонгботома.

  • А ось Джоан Роулінг не покажуть у ювілейному спецепізоді через скандал із трансфобією. Нещодавно письменниці довелося звернутися до поліції, оскільки хейтери злили в мережу її домашню адресу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Что известно о представителе Ирландии на конкурсе "Евровидение-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За несколько часов до старта финала "Евровидения 2024" букмекеры обновили свои прогнозы на победителя - какое место отдают Украине