Лайм

Сальма Хаєк вразила фото у купальнику - фігурі 55-річної актриси можна позаздрити

Зірка похвалилася декольте

Сальма Хаєк показала, як відпочиває біля басейну у перші дні Нового року, і фігура 55-річної актриси розбурхала мережу. Зірка позувала за кавовим столиком у суцільному леопардовому купальнику з глибоким декольте, і плавальний костюм якомога ефектніше підкреслив її пишні груди.

"Перша кава першого понеділка першого місяця нового року", - підписала знімок у Instagram акторка фільму "Дім Гуччі".

Фото: https://www.instagram.com/salmahayek/

У коментарях Сальму Хаєк засипали захопленими коментарями. "Як їй може бути 55 років?!" - пишуть шанувальники. - "Ідеальний краєвид". "У мене є дві великі причини захоплюватися цим знімком".

Сальма не вперше радує фанатів спокусливими фото у купальнику. Зірка знає про переваги своєї фігури і не соромитись їх демонструвати.

Фото: https://www.instagram.com/salmahayek/

У 2021 році в інтерв'ю Mirror вона розповіла, що допомагає їй бездоганно виглядати на фото.

"Я сіла на дієту, багато тренувалася, поїхала у відпустку і зробила 1000 знімків за перший тиждень. Потім я від'їлася, набрала вагу, зберегла фотографії та опублікувала їх через два тижні", - поділилася вона маленькою хитрістю.

Фото: https://www.instagram.com/salmahayek/

Акторка намагається тренуватися щодня по 5 хвилин, але навіть такого часу достатньо, щоб залишатися у формі.

"Мені подобається йога, і я розробила програму вправ, яка триває 5 хвилин і задіює все моє тіло. Наступного дня вам боляче, але коли ви це робите, ви цього не відчуваєте", - розповіла вона.

Фото: https://www.instagram.com/salmahayek/

Фото: https://www.instagram.com/salmahayek/

Сальма Хаєк одружена з французьким мільярдером Франсуа Анрі Піно, з яким виховує 14-річну доньку Валентину. Дівчинка успадкувала від мами інтерес до кіно.

"Вона ще юна, але я можу сказати, що вона має великий талант сценаристки і режисерки, а також актриси. Або так, або вона стане юристом, - розповіла горда мама. - З іншого боку, у неї також є музичний талант. Усього за два місяці вона навчилася грати на фортепіано, гітарі та гавайській гітарі. Для неї відкрито так багато можливостей".

Фото: https://www.instagram.com/salmahayek/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також