RU  UA

Дізнатися

Ніколас Кейдж знову стане батьком - п'ята дружина актора чекає дитину

Зірка Голлівуду вже має двох дорослих синів

Ніколас Кейдж та його дружина Ріко Шибата чекають на дитину. Про майбутнє поповнення у сім'ї 58-річного актора повідомив журналістам його представник.

"Майбутні батьки e піднесеному настрої!" - cказав публіцист виданню People. Дата пологів і стать малюка поки не оголошені.

Фото: Getty Images

Дитина від Кейджа стане першою для 27-річної японки. У самого актора вже є двоє синів від попередніх стосунків: 16-річний Кал-Ел і 31-річний Вестон, який на чотири роки старший за свою мачуху і сам має двох дітей.

Ріко Шибата та Ніколас Кейдж одружилися у лютому 2021 року в готелі Wynn у Лас-Вегасі. Вона п'ята дружина зірки фільмів "Викрасти за 60 секунд", "Без особи", "Примарний гонщик", "Повітряна в'язниця", "Сім'янин".

Пара познайомилася у Японії, і з того часу залишається разом. Раніше Кейдж був одружений чотири рази, а його попередній шлюб з Ерікою Койке тривав лише чотири дні у 2019 році. Він також раніше був одружений з Патріцією Аркетт (1995-2001), Лізою Марі Преслі (2002-2004) та Еліс Кім (2004-2016).

У подкасті свого брата Марка Копполи Ніколас Кейдж розповідав, що зробив Шибаті пропозицію через відеодзвінок, а обручку відправив із США до Японії поштою.

"Вона поїхала з Нью-Йорка і повернулася в Кіото, а я повернувся до Невади і не бачив її шість місяців. Ми дійсно були щасливі разом, тому я, нарешті, просто сказав: "Послухай, я хочу одружитися з тобою", і ми заручилися по FaceTime", - поділився актор, якому 7 січня виповнилося 58 років.

  • Раніше батьком став 19-річний переможець шоу "Голос країни" Роман Сасанчин. Хлопець забрав дружину з пологового будинку та показав милі фото з дочкою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Була дуже страшна ситуація: український співак розповів, як представники ТЦК затримали його колегу

Исполнитель Никита Леонтьев рассказал, как работники ТЦК пытались похитить его коллегу – чем закончилась ситуация

Тіна Кароль висловилася про навчання 15-річного сина за кордоном та розповіла, скільки мов він знає

Тина Кароль рассказала о сыне Вениамина, который учится в Великобритании - 15-летний парень знает несколько языков

Джамала втретє стала мамою: співачка показала зворушливе фото з пологового

Певица Джамала родила третьего сына и рассекретила его имя - звезда показала фото из роддома - пост артистки