Лайм

Євген Кот розповів про смерть брата після боротьби з онкологічним захворюванням

Хореограф пережив сімейну трагедію

5 років тому хореограф Євген Кот втратив брата, який помер у 30 років після боротьби з онкологічним захворюванням. У програмі "Мій секрет" з Машею Єфросініною переможець шоу "Танці зі зірками" та суддя проекту "Україна має талант" розповіді про трагедію зі сльозами на очах.

"Діма захворів на рак. Це був рак крові. Лімфобластний лейкоз Т-клітинний. 30 років йому було. У нього була донечка маленька, 2 рочки. І він отримав такий діагноз. Ми зрозуміли, що з ним щось не так. У нього по всьому тілу з'явилися такі синці, як судини полопалися. До цього жодних симптомів, - розповів Кіт. - Ми дуже дружили. Ми були брати-друзі, бачилися майже щодня".

Фото: https://www.instagram.com/kot_jenya/

Коли Дмитро здав аналізи, його швидко поклали до лікарні. Хвороба відступила на 10-й день лікування, але брат артиста не впорався з наслідками хіміотерапії.

"У нього прийшла ремісія дуже швидко. Десятий день, ставлять ремісію. Але при цьому, коли ти заходиш на таке лікування, ти маєш його почати та закінчити. Цей протокол витримує 50% людей, - розповів танцюрист. - Він витратив близько 30 тис. євро на лікування, і помер від побічних ефектів. У нього була ремісія, мала бути остання хімія, після якої він отримав би довідку про одужання. Але йому погано вже було. Йому було дуже боляче, було дуже важко. Я привіз його до лікарні, його повезли в реанімацію, у нього почали відмовляти нирки, він почав задихатися, тому що вода потрапляла в легені. Я 2-3 доби провів там, поїхав додому поспати трохи, і мені через якийсь час зателефонували і сказали, що у нього зупинилося серце. Так мій брат і помер. Я не можу сказати, що це була помилка лікарів. Всі ці хімії б'ють по всіх органах".

Євген Кот із страшним братом Дмитром Фото: СТБ

Після смерті брата Євген Кот почав дуже турбуватися про своє здоров'я та щотижня їздив до лікарні перевіряти здоров'я. Впоратися з травмою хореографу допоміг психотерапевт, якого він відвідує досі.

  • Дружина Євгена Кота розповіла, чому вони не мають дітей. Гімнастка і чемпіонка з танців полюс Наталія Татаринцева лікувалася від наслідків трудового спорту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір