RU  UA

Дізнатися

Меган Фокс виходить заміж - актриса заручилася через 4 місяці після розлучення з колишнім

Закохані зустрічаються вже понад рік

Американська акторка та модель Меган Фокс зібралася заміж через кілька місяців після офіційного розлучення з актором Брайаном Остіном Гріном. Її новим обранцем став музикант Machine Gun Kelly (справжнє ім'я – Колсон Бейкер).

Видання Page Six пише, що Бейкер зробив своїй коханій пропозицію під час їхнього відпочинку в готелі Ritz-Carlton Dorado в Пуерто-Ріко.

Фото: instagram.com/meganfox

"Ми хотіли магії. Ми не помічали болю, з яким зіткнемося разом за такий короткий період часу. Не підозрюючи про велику працю і жертви, через які доведеться пройти, ми просто були п'яні нашим коханням. Через півтора роки, пройшовши разом через пекло та насміхавшись більше, ніж я коли-небудь могла собі уявити, він запропонував мені вийти за нього заміж. І так само, як і в кожному житті до цього, і в кожному житті, яке піде за ним, я відповіла "так", - написала про радісну подію Фокс у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/meganfox

Фото: instagram.com/meganfox

Відомо, що Келлі звернувся за допомогою до ювеліра Стівена Вебстера, щоб той створив обручку в стилі "toi et moi" (ти і я) з діамантом для себе та смарагдом для своєї нареченої. "Два камені грушоподібної форми встановлені "на двох магнітних смугах, які з'єднуються разом, як дві половинки однієї і тієї ж душі, утворюючи темне серце, яке є нашим коханням", - розповів детальніше музикант.

Фокс та Келлі познайомилися у березні 2020 року на зйомках фільму "Північ у просо". Офіційно пара оголосила про романтичні стосунки у липні 2020 року – відтоді вони нерозлучні. Поїздка до Коста-Ріки, де вони пробували аяуаску (відвар переважно з двох рослин: psychotria viridis (чакруна) та banisteriopsis caapi (ліана) "серед джунглів", не стала винятком.

Фото: instagram.com/meganfox

Нагадаємо, що у листопаді 2020 року Меган Фокс подала на розлучення з Брайаном Остіном. Офіційно їх розлучили лише у жовтні 2021 року. Експодружжя має трьох синів: Ноа Шеннон Грін (27 вересня 2012), Боді Ренсом Грін (12 лютого 2014) та Джорні Рівер Грін (4 серпня 2016).

  • Меган Фокс і Кортні Кардаш'ян знялися топлес у рекламі нижньої білизни. Подруги об'єдналися для сміливої фотосесії Skims.
  • 'Меган Фокс у прозорій сукні, Біллі Айліш у светрі та інші епатажні образи червоної доріжки MTV VMA 2021. На церемонії нагородження зірки хизувалися в найнезвичайніших вбраннях.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona упала на одной из репетиций перед Евровидением 2024 из-за кольчуги - автор украшения показала ее фото и процесс создания