Лайм

Зірка "Кріпосної" зізналася, що через нещасне кохання хотіла накласти на себе руки

Стосунки тривали близько трьох років

Акторка Анна Сагайдачна, яка зіграла роль Наталі Дорошенко в українському серіалі "Кріпосна" каналу СТБ, здивувала публіку відвертим зізнанням. У житті дівчини було нещасливе кохання, пережити яке для неї виявилося завданням не з легких.

У програмі "Мій секрет" зірка розповіла про своє перше кохання та найскладніші стосунки, які тривали три роки. "Я розуміла, що цим стосункам прийде кінець, але я його відтягувала. Тоді це був період безвиході. Ти думаєш тільки про те, де шукати вихід. І ось ти стоїш на мосту і думаєш про самогубство...", - відверто розповіла Сагайдачна.

Фото: instagram.com/annasagaidachnaya

Акторка досить довго не ділилася подробицями особистого життя, доки у 2018 році не вийшла заміж за продюсера Євгена Третяка. Майбутнє подружжя познайомилося на зйомках проекту Оксани Байрак – саме вона стала ведучою весільної церемонії. У 2019 році у пари народився первісток – хлопчика батьки назвали Тимуром. Анна до останнього приховувала свою вагітність і вирішила розсекретити поповнення в сім'ї вже після того, як стала мамою. Незважаючи на сімейні клопоти, Сагайдачна також не забуває про свою кар'єру. Вона знялася у третьому сезоні української мелодрами "Кріпосна".

Фото: instagram.com/annasagaidachnaya

Нагадаємо, "Кріпосна" - драматичний серіал, у якому головною героїнею є молода дівчина Катерина - вона росла без матері та батька. Тепер їй 18 років. Юна красуня має чудове виховання завдяки своїй хрещеній матері. Дівчина знає кілька мов, вона дуже грамотна та начитана. Але ніхто не підозрює, що Катерина – кріпосна у маєтку дворянина Червінського. І все б нічого, але господаркою молодої дівчини стала владна та жорстока поміщиця. Вона має намір зробити все можливе і неможливе, щоб кріпосна була повністю під її владою. Перша серія третього сезону вийшла 1 листопада 2021 на телеканалі СТБ. Загалом глядачі побачили 24 свіжі серії, які показували в ефірі з понеділка по четвер о 20:15.

Фото: СТБ

Серіал "Кріпосна" оцінили не лише українські глядачі, він також мав величезну популярність на міжнародному ринку. "Кріпосну" побачили у Польщі, Литві, Казахстані, Росії та Білорусі. Права на показ продані до Японії, Чехії, Угорщини, Словаччини, Болгарії, Латвії, Естонії, Грузії, на території Латинської Америки та в балканські країни.

  • Нова акторка "Кріпосної" поскаржилася на хейт та погрози. У нових епізодах Катю Вербицьку зіграла актриса Соня Прісс, і це сподобалося не всім глядачам.
  • Телеканал СТБ анонсував 4 сезон серіалу "Кріпосна". Новий серіал розповість про події, які відбулися через 23 роки від початку подій першого сезону та через 18 років після скасування кріпосного права в Російській імперії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько