Лайм

Акторка "Кріпосної" приховувала свою вагітність і народила первістка

Про поповнення в родині Анни Сагайдачної розповіла її подруга

Акорка Анна Сагайдачна, яка зіграла роль Наталі Дорошенко в українському серіалі "Кріпосна" каналу СТБ, вперше стала мамою. Примітно, що донедавна знаменитість приховувала свою вагітність і вирішила зізнатися в цьому лише після того, як народила первістка - сина Тимура.

На особистій сторінці в Instagram Дорошенко опублікувала спільне фото з чоловіком Євгеном Третяком - на ньому акторка зображена з округленим животом. У цьому ж пості вона анонсувала велике інтерв'ю одному з друкованих глянців, але не зізналася, що вже стала мамою.

Фотографію з вагітною акторкою "Кріпосної" у своєму Instagram-акаунті опублікувала і її подруга Ілона Жила. Вона й підтвердила, що Дорошенко вже народила, пише tochka.net.

Схоже, фотографії для інтерв'ю з журналом Анна Сагайдачна зробила ще влітку, так як на останніх знімках в Instagram актриса вже показується без живота. Що ж стосується останнього фото, воно зібрало понад 10 тис. лайків, в коментарях актрису вітають з поповненням в родині і бажають щастя її новонародженому сину Тимуру.

Нагадаємо, Анна Сагайдачна вийшла заміж у червні 2018 року. Майбутнє подружжя познайомилося на зйомках проекту Оксани Байрак, яка пізніше стала ведучою їх весільної церемонії.

  • Як раніше ми писали, в соцмережах не вщухає ажіотаж навколо кінцівки костюмованої драми "Кріпосна". Фінал 2 сезону та смерть одного з головних героїв виявилися настільки непередбачуваними, що глядачі серіалу тепер вимагають продовження і навіть воскресіння персонажа. З цієї ж теми в мережі з'явилися і дотепні меми.
  • Раніше актриса Ксенія Мішина, також зірка серіалу "Кріпосна" , Зізналася, що одного разу вона зруйнувала чужу родину.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях