RU  UA

Дізнатися

Чоловік поскаржився лікарю на шум у вусі - причина змусить вас скривитися

Історія, яку відчути на власній шкурі точно не захочеться

40-річний Зейн Веддінг поплавав у басейні, після чого у нього з'явився дивний дискомфорт у лівому вусі. Як з'ясувалося пізніше, до чоловіка у вухо якимось чином заліз тарган і залишався там упродовж трьох днів.

Зейн викупався в місцевому басейні в Окленді, Нова Зеландія, де на нього чекав неприємний сюрприз. За словами Веддінга, вже після повернення додому у вусі з'явилося дивне відчуття – здавалося, ніби воно закладене. Про це пише видання CNN.

Фото: stocksnap

"Я використав кілька спеціальних крапель, щоб прибрати дискомфорт у вусі, а пізніше тієї ж ночі заснув на дивані. Але коли я прокинувся вранці, моє вухо все ще мене непокоїло, тому я пішов прямо до лікаря", - розповів Зейн.

Фахівець спочатку подумав, що у вухо потрапила велика кількість води, що стало причиною проблеми. Лікар порадив чоловікові піти додому та просушити вухо феном. "Я пішов від лікаря без жодного полегшення. Більшу частину вихідних я провів, лежачи на боці або дуючи у вухо феном. Коли мені доводилося вставати, у мене відразу паморочилася голова. На вихідних я перепробував все: вушні свічки, стрибки на одній нозі, жування жуйки я пішов на пробіжку - все, що я міг придумати, щоб вухо прочистилося".

Через кілька днів марних спроб Веддінг знову записався на прийом до іншого лікаря. За словами Зейна, як тільки фахівець зазирнула йому у вухо, вона сказала: "Боже мій, мені здається, у вас у вусі завівся тарган".

Фото: CNN

Лікарка витягла мертвого таргана: процедура зайняла менше п'яти хвилин. "Кожного разу, коли вона торкалася його, я просто уявляв, як вона роздавлює таргана об мою барабанну перетинку, так що я не був ідеальним пацієнтом. Це було миттєве полегшення… Я відчув дивний звук, як тільки лікарка прибрала його", - сказав Веддінг.

"Щойно я зрозумів, що це була комаха, все зійшлося воєдино... Ось чому вода у мене у вусі рухалася, навіть коли я був нерухомий. Це був тарган, який рухався в моїй голові. Також я зрозумів, що кожен рух у моєму вусі був тарганом. Я відразу подумав, що всі вихідні накачував голову гарячим повітрям і готував таргана у вушному каналі. Мені стало погано", - додав чоловік.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии