Лайм

Євген Кошовий привітав старшу дочку з 14-річчям та показав її фото - Варю не впізнати

Дівчинка виросла справжньою красунею

15 січня старша дочка Євгена Кошового святкує день народження – Варварі виповнюється 14 років. Зірковий тато привітав іменинницю у соцмережі та показав, якою красунею вона виросла.

Художній керівник студії "Квартал 95" опублікував в Instagram фотографію Варі, яку супроводив теплими словами. Євген побажав дочці зібрати у майбутньому "Олімпійський" - юна дівчина з дитинства займається вокалом.

Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi

"Твій День. Твої 14. Чесно? Не вірю. У хорошому сенсі. Ми з мамою дуже тебе любимо. Любимо і віримо, що ти збереш стадіон, куди прийдуть слухати твій вокал, який дала тобі природа. А ті, хто не прийдуть пошкодують про це. Тільки будь із мрією і слухай серце", - написав Кошовий.

Варвара Кошова двічі брала участь у вокальному шоу "Голос.Діти" та у 2019 році дійшла до суперфіналу в команді Джамали. До цього дівчинка перемогла на міжнародному конкурсі талантів "Україна об'єднує світ". Варя пробувала свої сили у Нацвідборі на дитяче "Євробачення-2019", але не пройшла відбір.

Євген Кошовий з дружиною Ксенією та доньками Варею та Серафимою Фото: instagram.com/yalta_k

Українські глядачі також пам'ятають доньку Кошового з гумористичних шоу: у 2016 році дівчинка брала участь у передачі "Розсміши коміка. Діти", а у 2018-му в "Лізі Сміху" спародіювала свого батька, "примірявши" його знамениту лисину.

  • Раніше Євген Кошовий показав своє житло. Зірка "Кварталу 95" разом із дружиною та доньками живе у трикімнатній квартирі, розташованій у новому районі Києва.
  • Дивіться також на theLime, як виглядає розкішний особняк Олени Кравець на Осокорках у Києві. Елітне містечко налічує всього 17 котеджів, але найрозкішніше - акторки з "Кварталу 95".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування