Лайм

Санта Дімопулос із чоловіком та дітьми знялася у фотосесії з дельфінами - тепер її критикують

Зоозахисників розчарували розваги співачки

Санта Дімопулос із чоловіком та дітьми відпочиває в Дубаї та публікує в Instagram фотографії сімейного дозвілля. Переможниця 7 сезону шоу "Танці зі зірками" відвідала аквапарк та влаштувала фотосесію із дельфінами.

На знімках Санти зображені її чоловік Ігор Кучеренко, старший син від шлюбу з Андрієм Джеджулою Даніель та донька Софія. Сім'я позувала у басейні разом із двома чорними дельфінами.

Фото: https://www.instagram.com/santadimopulos/

Хоча щасливі фото сподобалися шанувальникам Дімопулос, деякі користувачі мережі здивувалися, що знаменитість обрала такий вид розваг. Приватні комерційні дельфінарії давно критикуються зоозахисниками, особливо коли дельфінів забирають із диких популяцій, а погані умови утримання призводять до їхньої загибелі.

Фото: https://www.instagram.com/santadimopulos/

Фото: https://www.instagram.com/santadimopulos/

Фото: https://www.instagram.com/santadimopulos/

Так, міжнародна зоозахисна організація Humane Society виступає категорично проти використання морських ссавців для розваг.

"Сама природа цих тварин робить їх абсолютно непридатними для утримання у неволі. У дикій природі дельфіни живуть великими групами, часто згуртованими сім'ями. Дельфіни долають великі відстані щодня, іноді пропливаючи сотні кілометрів, іноді залишаючись у певному районі протягом кількох годин чи днів. Ці морські ссавці можуть пірнати на глибину до декількох сотень метрів і залишатися під водою 15 і більше хвилин. На поверхні вони проводять від 10 до 20% свого часу, - йдеться на сайті Humane Society. - Море для дельфінів, так само як і повітря для птахів - це тривимірне середовище, в якому вони можуть рухатися вгору і вниз і з боку в бік. Але дельфіни не зупиняються і ніколи не підходять до берега. Дельфіни завжди плавають, навіть коли "сплять". Вони все усвідомлюють і завжди рухаються. Складно уявити трагедію життя в неволі для цих океанських істот".

Фото: https://www.instagram.com/santadimopulos/

Шанувальники Дімопулос порівняли дельфінарії з контактними зоопарками та іншими "в'язницями для тварин", але знаменитість не бачить нічого поганого в таких розвагах.

"Не потрібно вводити мене в образ святих, будь ласка. Що стосується саме цього місця, то тут дельфінів люблять і ставляться до них чудово", - написала вона.

Фото: https://www.instagram.com/santadimopulos/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі