Лайм

Санта Дімопулос вперше познайомила фанатів з семимісячною дочкою

Співачка показала обличчя дівчинки крупним планом

Екс-солістка гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос та бізнесмен Ігор Кучеренко протягом семи місяців не показували публіці обличчя своєї дочки. А тепер подружжя вирішило, що вже прийшов час познайомити шанувальників з їх Софією.

Фото дівчинки з'явилося в Instagram зіркової матусі. Знімок зроблений крупним планом, що дає можливість фанам добре роздивитися обличчя дівчинки. "Знайомтеся, принцеса Софія. Правда ж ми схожі як дві краплі води?!", - жартівливо написала Санта, натякнувши, що дівчинка явно пішла не в неї.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Шанувальники погодилися зі співачкою, що дівчинка дуже схожа на тата. "Санточка, я в захваті від вас, але малятко - батькова дочка. Як же світлі гени перемогли Ваші смагляві?", "Лапочка! P.s. Вам її не підмінили?", "Вона точно Ваша?", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, що Санта Дімопулос вийшла заміж за співвласника мережі спортивних клубів Ігоря Кучеренка у 2015 році. До цього співачка була цивільною дружиною українського шоумена Андрія Джеджули. Стосунки пари тривали чотири роки. У 2008 році у них народився син Даніель.

14 вересня 2019 року Санта народила другу дитину - дочку Софію. Пологи проходили в одній з клінік Монако.

Фото: instagram.com/santadimopulos

  • Українська акторка Ольга Сумська знову стала бабусею - старша дочка артистки Антоніна Паперна народила другу дитину. Про радісну подію повідомив чоловік 29-річної Тоні, російський актор Володимир Яглич.
  • 21 квітня учасник українського гурту ТНМК ("Танок на Майдані Конго") Олександр Сидоренко, більше відомий як Фоззі, став батьком двійнят - хлопчика і дівчинки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.