Лайм

Джиму Керрі виповнилося 60 років - актор із гумором відсвяткував "старість"

Зірка порадував своїх фанатів

Відомий американський актор Джим Керрі 17 січня відсвяткував своє 60-річчя. Він вирішив поставитися до нової дати з гумором і записав із цього приводу кумедний ролик.

У соціальній мережі Twitter знаменитість опублікував відео, в якому виголосив урочисту промову "старим" голосом. "Мені 60, і я все ще сексуальний. Сьогодні я їстиму кукурудзяну кашу і протерті персики", - заявив Керрі. Також зірка "Маски" залишив під роликом наступний підпис: "У мене день народження! Ууууу! Я старий, але я золотий! Я люблю всіх вас!" - зізнався у своїх почуттях Джим.

У кадрі актор з'явився у звичайній сірій футболці. Він скорчив перед камерою свою знамениту смішну гримасу, а також говорив так, ніби в нього вже випали всі зуби. У коментарях шанувальники привітали Керрі з днем народження і похвалили його за нескінченний оптимізм та вміння радіти простим речам.

Фото: instagram.com/jimcarrey__

Джим Каррі знявся в таких популярних фільмах: "Маска" (1994), "Бетмен назавжди" (1995), "Ейс Вентура: Розшук домашніх тварин" (1994), "Ейс Вентура 2: Коли кличе природа" (1995), " Тупий і ще тупіший" (1994), "Брехун, брехун" (1997), "Брюс Всемогутній" (2003), "Шоу Трумана" (1998), "Людина на Місяці" (1999), "Вічне сяйво чистого розуму" (2004) та "Грінч - викрадач Різдва" (2000). Яскраві комічні ролі у цих картинах принесли актору світову славу та любов глядачів. Керрі є володарем двох "Золотих глобусів", а також він визнаний одним з найоплачуваніших коміків США та всього світу.

Фото: instagram.com/jimcarrey__

Кривляння було улюбленим заняттям знаменитості у дитинстві. Вже тоді він веселив однокласників, родичів, пародіював Брежнєва та Джека Ніколсона. У 11 років Джим надіслав 80 пародій на шоу Керол Барнет, але відповіді так і не отримав. У 15 років батько привів хлопчика до комедійного клубу "Як-Як" у місті Торонто. Його перший виступ виявився провальним, після чого Керрі не наважувався вийти на сцену наступні два роки.

Зірка переїхав до Голлівуду у 1983 році і почав регулярно виступати в "The Comedy Store", комедійному клубі на Сансет-Стріп. Акторська кар'єра Джима почала стрімко розвиватися в 1990-х роках. Сьогодні більшу частину свого часу Керрі присвячує живопису, музиці та написанню книг.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни