RU  UA

Дізнатися

Джамала показала чоловіка та підрослих синів на відпочинку в Єгипті

Сім'я насолоджується теплом та сонцем

Після новорічних свят зірки традиційно вирушають до теплих країн. Цієї зими багато знаменитостей обирають екзотичні курорти, такі як Мексику та Таїланд, а Джамала вирішила полетіти до "старого доброго" Єгипту. Компанію у відпустці артистці склала її сім'я.

Фотографії з відпочинку співачка публікує в Instagram. На пляжних знімках переможниця "Євробачення" зображена з чоловіком Бекіром та синами: 3-річним Еміром-Рахманом та однорічним Селім-Гіраєм. На милих кадрах сім'я посміхається та показує свої ніжні почуття на камеру.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Я люблю каву, я люблю чай. Я люблю тебе і сподіваюся, що ти теж мене любиш", - підписала фотографії 38-річна знаменитість.

Для прогулянки пляжем Джа обрала сукню в морській тематиці з рюшами, солом'яний капелюх та зручне взуття. Чоловіча частина сім'ї була одягнена в шорти та верх з довгим рукавом.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Шанувальники співачки не змогли пройти повз теплих сімейних кадрів і зробили багато компліментів зірковій сім'ї. "Чудова сім'я", "Такі гарні фотокартки", "Які у вас гарні хлопчики", "Які ви класні", - захоплюються фани під постом.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • До поїздки на море Джамала з чоловіком та дітьми знялася у новорічній фотосесії. Святковими кадрами співачка поділилася у Instagram.
  • Раніше Джамала показала серію щасливих кадрів із Бекіром на честь його дня народження. На всіх знімках пара випромінює щастя та кохання, а також заряджає позитивом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Зважувався багато часу: лідер гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк доєднався до ЗСУ

Лидер группы Фиолет Сергей Колос Мартынюк сообщил, что присоединился к ВСУ – музыкант показал себя в военной форме

Крові було багато: співак Юлік розповів, як врятував харків'янина за кордоном

Музыкант Юлик рассказал об инциденте, который произошел в Испании - он спас едва не утонувшего в море пожилого харьковчанина - фото

Донька Заворотнюк прокоментувала смерть акторки і показала архівне фото

Дочь Анастасии Заворотнюк Анна Заворотнюк подтвердила смерть российской актрисы из сериала "Моя прекрасная няня"