RU  UA

Дізнатися

Анатолій Анатоліч показав милі фото із сином - малюкові виповнилося півроку

У хлопчика дуже незвичайне ім'я

Український телеведучий Анатолій Анатоліч зворушив шанувальників сімейними фото. Він позував із маленьким сином Нілом, якому 20 січня виповнилося вже півроку.

Відповідний кадр знаменитість опублікував у своєму блозі в Instagram. Він тримав дитину на руках і поцілував її. "Нілу 6 місяців. Як чудово, що він у нас є. Святкуватимемо", - написав щасливий батько.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Також Анатоліч поділився й іншим зворушливим знімком. "А це ми вже зустрічаємо захід сонця в іншій частині Флориди. Місце, звідки стартували всі космічні місії США", - пояснив телеведучий.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Фанати засипали Анатоліча привітаннями, а також побажали малюкові довгого, здорового та щасливого життя. "Вітаю! Нехай буде здоровенький", "Вітаємо богатиря!", "Щастя і здоров'я вашому зайчику", "Нехай росте здоровим і щасливим! Ви класні", "Ніл такий завжди спокійний і красивий. Нехай все його життя буде наповнене тільки радісними та щасливими моментами", "Який він солодкий", "Так швидко летить час", - написали користувачі мережі.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Анатолій Анатоліч під час народження Ніла був поруч із дружиною Юлією, і про своє рішення він не пожалкував: "Я вперше був присутній на пологах, і це неймовірно складно, чудово, важко, фантастично і ще купа інших епітетів. Юла, ти така сильна! Я підозрював, але тепер знаю точно. Спасибі партнерським пологам. Люди, які провели цей день з нами, лікарі з неймовірною витримкою та добротою. Я б панікував, але мені не дали такої можливості", - поділився своїми враженнями багатодітний батько.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч одружений із Юлією Бойко. У 2011 році у подружжя народилася донька Аліса, її хрещеною мамою стала співачка Світлана Лобода, а хрещеним батьком – автор "Студії Квартал-95" Вадим Переверзєв. 28 березня 2013 року народилася друга дочка - Лоліта. У липні 2021 року у пари народилася третя дитина. Хрещеним батьком малюка став хореограф Влад Яма, а хрещеною мамою – подруга Анатолія та його дружини Юли Ірина Федорцова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются