Лайм

"МайстерШеф. Битва сезонів": хто залишив шоу і кого вважають найкращим після 1 випуску

Проект зібрав найбільш яскравих кухарів країни

22 січня на СТБ стартувало кулінарне шоу "МастерШеф. Битва сезонів". На кухні проекту зустрілися найяскравіші учасники минулих сезонів, один із яких незабаром зможе завоювати звання найкращого кухаря країни. Розповідаємо, як пройшов 1 випуск і хто не впорався із завданнями.

У першому випробуванні "МастерШеф. Битва сезонів" учасникам запропонували приготувати одну страву за 2 години. У цій страві вони мали підтвердити свою кваліфікацію та показати, чому навчилися, які книги читали, що готували і якого нового кулінарного рівня досягли з часу участі у попередніх сезонах "МастерШеф". Судді вирішили, що Руслан Лучков та Шева Дімарик найгірше впоралися із завданням. Їм дісталися перші чорні фартухи у новому сезоні шоу.

Фото: https://www.instagram.com/masterchefstb/

Друге випробування "Битви сезонів" запропонувало учасникам "МастерШеф" зіграти в колесо удачі. Кожен сектор у ньому відповідав певному продукту (цибуля, томати, капуста, яйця, пшоно), який став основним інгредієнтом для їхніх страв. До цієї страви кулінари мали приготувати соус, складові для якого визначав випадок. На картках, які учасники тягли з рук Ектора Хіменеса-Браво, було зазначено такі специфічні інгредієнти соусу, як квашена капуста, халва або шпроти. Цього разу найгірше показали себе Катерина Велика та Віктор Перехрест.

Фото: https://www.instagram.com/masterchefstb/

У конкурсі чорних фартухів 1 випуску боролися Катерина Велика, Руслан Лучков, Шева Дімарик та Віктор Перехрест. Вони отримали коробки з картоплею, з якої потрібно було за 5 хвилин приготувати страву ресторанного рівня. Збільшити кількість часу учасники змогли, відгадуючи загадки з коробок. При цьому завдання ускладнювалося, адже з додатковим часом їм доводилося додавати до рецепту інгредієнти, які ховалися під коробкою. Серед них були як вдалий сибас, так і шоколад.

Фото: https://www.instagram.com/masterchefstb/

Майже всі учасники добре впоралися зі складним конкурсом, але Руслан Лучков припустився більшої кількості помилок та залишив шоу "МастерШеф. Битва сезонів" у 1 випуску.

Руслан Лучков – суперфіналіст 9 сезону шоу "МастерШеф". Чоловік працює актором травести-шоу під псевдонімом Лоліта Амбер. Додатково йому доводиться працювати офіціантом. Руслану подобається ресторанна справа, тому він вчиться готувати та мріє стати кухарем.

Руслан Лучков Фото: https://www.instagram.com/masterchefstb/

На шоу "МастерШеф. Битва сезонів" ми познайомилися з насильнішими і найбільш харизматичними учасниками попередніх сезонів проекту. У соцмережах глядачі вже обрали своїх фаворитів, і найбільше позитивних коментарів отримують Саша Цвігун, Вадим Бжезінський (Пава) та Паша Серветник, Олександр Білодєд та Анжела Ліпська.

"Дуже сильний та цікавий сезон. Браво. Нехай переможе найсильніший. Вболіваємо за Сашу Цвігуна, Паву та Пашу Серветника", - пишуть люди в соцмережах. - "Хоча Пава і Серветник сильні, гідні, і безумовно переможці, але вони вже були першими! Вболіватиму за Білодєда і Цвігуна! Також гідна фіналу Анжела". "Явні лідери - Пава, Цвігун і Серветник! Ще можна виділити, як гідних бути цього сезону, Міцика, Влада (м'ясника), Велику, Анжелу, Яну!"

  • Дивіться, як відбулася прем'єра шоу "Голос країни-12". У першому випуску вокального проекту виступили герой АТО, спадкова ворожка та співачка із Криму із дзвінким голосом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil