Лайм

Зірка фільмів Тарантіно Майкл Медсен втратив сина - поліція підозрює суїцид

Син актора був військовим та служив у Афганістані

Син актора Майкла Медсена помер у віці 26 років. Поліція підозрює, що Хадсон Медсен вчинив самогубство.

Видання The Sun повідомило, що тіло молодого чоловіка знайшли на гавайському острові Оаху. Прес-секретар Департаменту судово-медичної експертизи в Гонолулу підтвердила, що Хадсон Лі Медсен помер від вогнепального поранення у голову.

Хадсону Медсену було 26 років Фото: https://www.facebook.com/hudson.madsen

Хадсон був хрещеним сином Квентіна Тарантіно. Його батько Майкл був зіркою кількох фільмів режисера, включаючи дві частини "Вбити Білла", "Скажених псів", "Мерзенну вісімку", "Одного разу в Голлівуді". Серед інших відомих фільмів з Медсеном - "Тельма та Луїза", "Звільніть Віллі", "Донні Браско", "Помри, але не зараз", "Бладрейн".

Майкл Медсен Фото: Getty Images

У 64-річного Майкла Медсена також є сини Кальвін (25 років) та Люк (16 років) від дружини Де Анни Медсен. Від минулого шлюбу з Джанін Бісіньяно у нього є ще двоє синів Крістіан (31 рік) та Макс (27 років).

У профілі Хадсона на Facebook зазначено, що він жив на Гаваях зі своєю дружиною Карлі. Судячи з фотографій у соціальних мережах, він служив у війську США і був у Афганістані.

Фото: https://www.facebook.com/hudson.madsen

  • Раніше помер Міт Лоуф - американському рок-співаку та зірці "Бійцівського клубу" було 74 роки. За хіт "I'd Do Anything for Love" він отримав премію "Греммі".
  • Актор фільмів "Ганнібал: Сходження", "Сен-Лоран" та "Довгі заручини" Гаспар Ульєль помер після нещасного випадку на лижах. Зірці французького кіно було 37 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми