Лайм

Позбавлений титулів принц Ендрю офіційно відповів на звинувачення у сексуальному насильстві

Син королеви Єлизавети має намір врятувати свою репутацію

Після того, як на тлі секс-скандалу королева Великобританії Єлизавета II позбавила свого сина військових звань та титулів, принц Ендрю офіційно відкинув звинувачення американки Вірджинії Робертс Джуффре.

CNN пише, що Ендрю вимагає суду присяжних за цивільним позовом 37-річної жінки. Його команда юристів підготувала 11-сторінковий документ, який за пунктами відповідає на звинувачення у насильстві.

Фото: Getty Images

У позові Вірджинія Джуффре стверджувала, що у віці 16 років стала жертвою секс-торгівлі покійного фінансиста Джеффрі Епштейна. Магнат нібито змусив її займатися сексом зі своїми впливовими друзями, включаючи Ендрю. За словами жінки, принц знав, що вона була неповнолітньою, але тричі вступав із нею у статевий зв'язок проти її волі.

У своїй відповіді принц категорично заперечує, що був спільником Епштейна, купував у нього дівчат і був частим гостем у будинках Епштейна по всьому світу. За іншими пунктами адвокати Ендрю пишуть, що у принца "недостатньо інформації, щоб визнати чи спростувати звинувачення".

Вірджинія Робертс Джуффре зі своїм фото у 16 років Фото: Getty Images

У судових документах Ендрю представлено 11 аргументів захисту, у тому числі один, у якому йдеться: "Причини позову Джуффре повністю або частково виключаються її власною неправомірною поведінкою". Раніше адвокати принца заявили, що Джуффре насправді брала участь у секс-торгівлі, шукаючи "розпусних дівчаток" для Джеффрі Епштейна.

Звинувачення Джуффре серйозно заплямували репутацію 61-річного принца Ендрю. Наприкінці 2019 року він відмовився від королівських обов'язків, а після того, як американський суд відхилив клопотання про припинення позову, Ендрю позбавили військових титулів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші