Лайм

Мей Маск знову вийшла у світ у костюмі українського бренду - який одяг вибирає мама Ілона Маска

Знаменитість веде активний спосіб життя

Мей Маск, мама відомого підприємця Ілона Маска, вкотре продемонструвала свою любов до українських брендів. 73-річна модель з'явилася на заході у костюмі від дизайнерки Маріанни Сенчіної.

У такому вигляді Мей вирушила на Тиждень моди у Парижі. На ній був костюм-трійка із колекції осінь-зима 21/22 від Marianna Senchina. Вбрання виготовлене з італійської сіро-блакитної вовни, а жакет зроблено спеціально з гіпертрофованою лінією плечей. Стилістка моделі Джулія Перрі завершила образ сумкою бордового кольору від Dior і тон до неї підібрала шарф. Про це пише Cosmopolitan.

Фото: cosmo.com.ua

"Я завжди захоплювалася сильними активними жінками, які у будь-якому віці живуть так, як забажають, і Мей, безумовно, одна з них. Думаю, що завдяки її виходу наш бренд отримав нове прочитання: ще класичніше та елегантніше", - висловилася з цього приводу Маріанна Сенчіна.

Фото: cosmo.com.ua

Мей Маск неодноразово демонструвала громадськості, що любить виходити у світ у вбранні від українських дизайнерів. Наприклад, на заході в Досі зірка з'явилася в яскравій сукні-вишиванці, творцем якої є дизайнерка Юлія Магдич. Мама Ілона Маска доповнила святковий образ масивними сережками золотого кольору та рожевою сумочкою невеликого розміру. "Чудова Мей Маск у нашій сукні", - написала тоді Магдич у своєму Instagram.

Фото: instagram.com/yuliya_magdych

На вечері у Римі 2021 року 73-річна модель з'явилася у блакитному костюмі українського бренду J'amemme. Вона підвернула рукави, щоб відкрити прикраси на руці, і додала яскравий акцент - смугасту сумочку з бахромою. На сторінці бренду в соціальних мережах вказано, що ціна костюма досягає 630 євро (близько 20 тисяч гривень). J'amemme створено дизайнеркою Юлією Ярмолюк у 2018 році.

Фото: instagram.com/mayemusk

У вересні 2019 року Мей Маск відвідала щорічну премію The Daily Front Row Fashion Media Awards, що проходить у рамках New York Fashion Week. Для виходу у світ вона обрала речі одразу двох українських дизайнерів – костюм бренду Valery Kovalska насиченого синього кольору, який доповнила чорним обручем української марки Ruslan Baginskiy.

Фото: Elle.ua

Нагадаємо, Мей Маск - канадсько-південноафриканська модель. У неї є троє дітей: сини Ілон Маск та Кімбал Маск, дочка Тоска Маск. Знаменитість за свою багаторічну кар'єру встигла знятися для обкладинок всесвітньо відомих журналів, включаючи Time, Elle та New York Magazine.

  • Раніше Мей Маск розповіла, як виховала трьох успішних дітей попри розлучення. У свої 73 роки вона працює моделлю та дієтологом, пише книги і регулярно виходить на подіум.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня