Лайм

Слава Камінська випустила трек "Имя твое" з першого сольного альбому

Вона стане головною піснею дебютної платівки співачки

Майже через два місяці після прем'єри пісні "Абьюзер" Слава Камінська випустила новий трек. Він отримав назву "Іми твое" і входить до однойменного альбому співачки, який побачить світ вже наступного місяця.

Прем'єра синглу відбулася 28 січня на YouTube-каналі Слави. "Имя твое" - це історія про кохання довжиною в життя. Це кохання нікуди не йде, а трансформується і знаходить своє продовження в дітях" - сказано в описі до ролика.

Автором пісні виступив Юрій Лемчук, який написав усім знайомі треки "НеАнгелів" - "Роман" та "По клеточкам". За словами Камінської, пісня "Имя твое" для неї особлива, адже вона створена особливим автором.

Альбом "Имя твое" вийде 11 лютого і стане першим у сольній кар'єрі Слави. Гурт "НеАнгели", де Камінська співала в дуеті з Вікторією Сміюхою, розпався у березні 2021 року. За 15 років кар'єри колектив випустив безліч хітів, серед яких популярні пісні радіоефірів "Юра, прости", "Знаешь", "Сережа" та інші. Після розпаду обидві співачки зайнялися сольною кар'єрою.

  • У листопаді між колишніми учасницями стався конфлікт. Причиною стало скандальне відео, де Вікторія на камеру розрізала торт із зображенням Слави. Камінська у відповідь заявила, що вчинок екс-колеги - невдалий піар-хід, і їй слід "звільнити свою піарницю".
  • Вікторія не зупинилася і пішла давати інтерв'ю, в яких розповіла, що за 15 років існування гурту "НеАнгели" вона пройшла приниження та глузування з боку колишньої колеги. При цьому співачка заявила, що не тримає образи на Славу і любить її попри все.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова