Лайм

Дуже хочу сім'ю: фіналістка "Холостяка" шукатиме кохання у новому романтичному шоу

Дівчина стала учасницею шоу "Пара на мільйон"

Новий канал готує прем'єру реаліті "Пара на мільйон", у якому дівчата та хлопці об'єднаються у пари, аби побудувати романтичні стосунки та виграти мільйон гривень. Однією з учасниць проекту стала Стелла Шаповалова – фіналістка сьомого сезону шоу "Холостяк".

Дівчина боролася за серце плавця Дмитра Черкасова, і справа вже йшла до хепі-енду, але герой у фіналі несподівано вибрав іншу. Тепер Стелла спробує зустріти кохання на іншому романтичному проекті.

Стелла Шаповалова Фото: instagram.com/stella_shapovalova

"Після "Холостяка" я займалася самореалізацією, вела блог, працювала над своїм невеликим інтернет-магазином. Проект допоміг мені в цьому, бо привів нову аудиторію, – розповіла Стелла. - Та моє особисте життя, на жаль, не складається. А я дуже хочу сім'ю та дітей! Тож прийшла на "Пару на мільйон" - раптом тут пощастить зустріти свого чоловіка?"

"Пара на мільйон" – новий формат реаліті на українському телебаченні. У ньому візьмуть участь учасники з різних світів: активні, розкуті дівчата та скромні, стримані хлопці, які не досвідчені в амурних справах.

Стелла та її обранець, як й інші пари, намагатимуться порозумітися, щоб надалі побудувати стосунки. Вони проходитимуть випробування, щоб наприкінці реаліті забрати мільйон.

Прем'єра шоу "Пара на мільйон" відбудеться на Новому каналі 22 лютого.

Стелла Шаповалова брала участь у шоу "Холостяк" у 2017 році. Дівчина дійшла до фіналу, і багато хто її бачив переможницею. Незважаючи на те, що Черкасов відчував велику симпатію до Стелли, він зважився на продовження стосунків із Лідою Немченко. Втім, збудувати союз у пари не вийшло - одразу після проекту вони заявили, що не разом.

Стелла та Дмитро Фото: instagram.com/stella_shapovalova

  • Наразі Дмитро Черкасов одружений із дівчиною на ім'я Олександра, з якою виховує двох дітей.
  • Тим часом телеканал СТБ готує до показу 12-й сезон шоу "Холостяк". Днями автори показали новий промо-ролик, який потішив глядачів та нагадав голлівудський блокбастер.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита