Лайм

Хлопець створив бота для відстеження літака Ілона Маска – за його видалення він просить чимало

Юнак хоче круглу суму, машину чи стажування у Space X

19-річний підліток із США Джек Свіні знайшов дуже екстремальний спосіб влаштуватися на стажування до компанії мрії. Хлопець створив у Twitter бота, який відстежує приватний літак Ілона Маска. За його вилучення він поставив дуже нескромні умови, пише CNN.

Фото: Twitter

У бота ElonJet сьогодні понад 265 тисяч підписників, він спостерігає за польотами Маска та повідомляє, коли і де злітає чи приземляється його літак. Мільярдер запропонував творцю програми 5000 доларів за видалення облікового запису, але той назвав цю суму недостатньою.

"5000 недостатньо для того, скільки я отримую від цього. Це не замінить фактору задоволення", - пояснив він свою поведінку.

Сам Ілон Маск не в захваті від того, як кмітливий хлопець висвітлює його життя. "Можеш видалити це? Це загроза безпеці", - писав він Свіні. - "Мені не подобається ідея бути застреленим психом".

Фото: Getty Images

Генеральний директор Tesla та SpaceX хотів вирішити проблему за 5000 доларів, але Свіні попросив 50 000 доларів або Tesla Model 3. Коли Маск відмовився від таких умов, підліток запропонував альтернативу.

"Варіанти, відмінні від винагороди, такі як стажування, значно б полегшили видалення [бота]", - відповів Свіні.

У коментарі CNN хлопець сказав, що став фанатом SpaceX у 2018 році, коли компанія вперше запустила Falcon Heavy. Батько Свіні працює в авіакомпанії, що зробило його дуже обізнаним в авіації. Крім Ілона Маска, першокурсник коледжу також стежить за подорожами інших мільярдерів, зокрема Білла Гейтса та Джеффа Безоса.

  • Раніше китайський двійник Ілона Маска здивував мережу разючою подібністю. Деякі люди не вірять, що він справжній.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці