RU  UA

Дізнатися

Вона ще не готова: Оля Полякова чесно оцінила шанси своєї доньки потрапити на "Голос країни"

Зірка вирішила дати відверту відповідь

Українська співачка, тренерка 12-го сезону "Голос країни" Оля Полякова зізналася, що її старша донька Марія мріє спробувати свої сили у популярному вокальному шоу. Проте вона ще не готова, адже участь у "Голосі" потребує серйозної та тривалої підготовки.

Про це зіркова мама розповіла креативному продюсеру програми Володимиру Завадюку під час прямого ефіру в Instagram. "Моя дочка дуже хоче прийти на "Голос". Але, скажу тобі відверто, вона не готова. Їй треба ще позайматися. Наприклад, учасниця цього сезону Марія Сур такого ж віку, як моя Маша, і в такому ж класі. Але дані абсолютно різні. Є люди, яким від народження даний великий голос, і вони 16-17 років можуть співати так, як співає Маша Сур. Вона унікальна дівчинка", - сказала Полякова.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Виконавиця не стала приховувати, що у її 17-річної Маші вже зараз шансів на успіх набагато більше, ніж колись було у самої співачки на початку кар'єри: "У моєї Маші краща ситуація, ніж була у мене. У мене взагалі був маленький голос. Коли я починала вчитися, я свій голос натренувала, просто як м'яз. Моїй Марусьці треба ще потренуватися, щоб бути на тому рівні, на якому приходять люди в "Голос".

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Тому треба ще позайматися. Час працює в плюс. Мені раніше здавалося, що він йде, а я ще не зірка... Так ні. Час працює в плюс. Той, хто працює, йде вперед і має трішки терпіння - до того все приходить вчасно", - підсумувала співачка.

Нагадаємо, Оля Полякова вийшла заміж за бізнесмена, якого звати Вадим. У шлюбі у пари народилося двоє дочок – Марія (2005) та Аліса (2011).

  • У Маші Полякової є свій панк-гурт "Шви". Проте відео з дебютного виступу колективу відразу розкритикували за матюки. На захист дівчини встала зіркова мама, яка не збирається стримувати творчий потенціал доньки заради умовної пристойності.

    А ось Костянтин Меладзе не став відмовляти свою дочку Лію від участі у "Голосі". Судячи з реакції суддів проекту - Потапа, Олі Полякової, Святослава Вакарчука та Наді Дорофєєвої – дівчина має всі шанси пройти сліпі прослуховування.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Певица Злата Огневич рассказала, планирует ли возвращаться в политику. Артистка вспомнила свой предыдущий опыт

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Певица Тоня Матвиенко рассказала, что после смерти Нины Митрофановны часто видит ее в своих снах. Артистка до сих пор не освободила комнату от маминых вещей

Був рупором правди: Юрій Рибчинський назвав свою версію смерті Кузьми Скрябіна

Юрий Рыбчинский объяснил, почему смерть Скрябина – убийство. Он вспомнил, как посвятил поэтические строки Андрею Кузьменко