RU  UA

Дізнатися

Учасник "МастерШеф. Битва сезонів" розповів про конфлікт із батьком-священиком через кулінарію

Тато хотів, щоб син пішов його стопами

Серафим Дерега, який брав участь у кулінарних шоу "МастерШеф-11" та "МастерШеф. Битва сезонів" каналу СТБ, розповів про конфлікт із батьком-священиком.

В інтерв'ю "КП" в "Україні" хлопець зізнався, що тато не розділяв його захоплення кулінарією. Чоловік служить у православній церкві та хотів, щоб син теж став священнослужителем.

Фото: instagram.com/deregasima81

"Він дуже хотів, щоб його сини пішли його стопами, щоб служили в армії і потім хтось перейняв його шлях. Але мене це зовсім не приваблювало. Може, я, звичайно, до цього ще не дійшов, але у нас був конфлікт батька та сина, ми один одного не розуміли", - поділився Серафим.

Згодом батько змирився і прийняв вибір сина. "Однак час минав, і він бачив мої досягнення, тому просто змирився із цим і зрозумів, що треба мене підтримувати", - додав Дерега.

Крім кулінарії, Серафим має ще одне цікаве хобі, як для сина священика, - хлопець експериментує із зачісками, тату та пірсингом. Це захоплення стало для нього невід'ємною частиною життя. Проте кухар не виключає те, що незабаром змінить образ.

Фото: instagram.com/deregasima81

"Все почалося з мого юнацького віку та було моїм неформальним захопленням. Але йшов час, і я зрозумів, що це невід'ємна частина мого життя. Я люблю красиві татуювання та пірсинг, це виражає мою особу та моє я. Але, на даний момент, тому що я змінююсь внутрішньо і змінююсь зовні, змінюються мої погляди. Незабаром у моєму житті буде все по-новому, будуть нові образи", - зауважив кулінар.

Серафим родом із Білої Церкви, але нещодавно перебрався до столиці. Кулінар брав участь у 11 сезоні "аматорів" і пішов за крок до фіналу. У шоу "МастерШеф. Битва сезонів" хлопець протримався недовго - він залишив проект у 2 випуску.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Була дуже страшна ситуація: український співак розповів, як представники ТЦК затримали його колегу

Исполнитель Никита Леонтьев рассказал, как работники ТЦК пытались похитить его коллегу – чем закончилась ситуация

Тіна Кароль висловилася про навчання 15-річного сина за кордоном та розповіла, скільки мов він знає

Тина Кароль рассказала о сыне Вениамина, который учится в Великобритании - 15-летний парень знает несколько языков

Джамала втретє стала мамою: співачка показала зворушливе фото з пологового

Певица Джамала родила третьего сына и рассекретила его имя - звезда показала фото из роддома - пост артистки