Лайм

Автобус протаранив 7 машин: ведучий "Орла і Решки" потрапив у жахливу ДТП

Внаслідок аварії постраждали люди

Новий канал готує до показу другий сезон тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни" з Кирилом Макашовим та Мішель Андраде. Зйомки нових випусків не обійшлися без неприємних інцидентів. Під час поїздки на Мозамбік (Південна Африка) ведучий разом із знімальною групою потрапив у жахливу ДТП.

Після прильоту в країну Макашов сів у великий автобус і вирушив знайомитись із землянами. "Їдемо, водій відчиняє-зачиняє двері, зупиняється на зупинках, все окей. Я стояв біля центральних дверей, спершись на них. Проїхали три-чотири зупинки, і ці двері відчинилися просто на ходу! Мало не випав і одразу ж схопився руками за поручень, - згадує Кирило. - Здивувався, не зрозумів, що сталося. Думав, може, так і має бути перед під'їздом до наступної зупинки. Потім в автобусі зчинився галас — люди кричали та панікували. Як виявилося, не тому, що були проти зйомки (саме такою була перша думка ведучого), а тому, що в автобуса відмовили гальма!".

Фото: Новий канал

У якийсь момент автобус став набирати швидкість і водій почав гальмувати об машини, що стояли поруч. У результаті він в'їхав у легковий автомобіль, перед яким стояв такий самий великий автобус. Машину, за кермом якого сиділа жінка, затиснуло між двома автобусами. Завдяки подушці безпеки водійка залишилася живою.

Фото: Новий канал

Внаслідок аварії постраждали машини та люди, які одразу були госпіталізовані. "П'ять людей потрапили до лікарні, сім машин було протаранено", - зазначив ведучий.

Оператору "Орла та Решки" вдалося зняти ДТП і ці кадри глядачі побачать в одному з випусків. Прем'єра другого сезону "Землян" відбудеться на Новому каналі 19 лютого.

Фото: Новий канал

Фото: Новий канал

  • Читайте також на theLime, чим сьогодні займаються популярні ведучі, яких проект "Орел і Решка" зробив знаменитими. Після зйомок у тревел-проекті про них говорили усі. Але чи всім удалося протриматися на хвилі слави?

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним