RU  UA

Дізнатися

Готова до операції: Руслана Писанка розповіла про свій стан після тяжкої травми на сцені

Зірка вийшла у прямий ефір прямо з лікарняного ліжка

Українська акторка та телеведуча Руслана Писанка, яка оступилася під час танцю та зламала ногу, розповіла про свій стан після травми. За словами знаменитості, вона почувається нормально і вже готова до операції.

Детальніше про це Писанка розповіла у програмі "Твій день". "Я почуваюсь нормально. Таке відчуття, ніби я вже здорова, але ходити ще не можу. Вже готова до операції, найближчим часом її зроблять. Якщо зараз хтось перебуває в такому ж стані, як і я, головне зрозуміти, що це сьогодні твоя реальність, і це можна подолати. Все минеться і буде добре. Кажуть, може відвело від чогось страшнішого...", - поділилася Руслана.

Фото: 1+1

Згідно з прогнозами лікарів, ходити акторка зможе лише через 3-4 місяці. Проте сама вона впевнена, що повернеться на роботу набагато раніше. "Ваша підтримка дає мені силу, і стимул повернутися в кадр! Я дуже скучила за своїми колегами та глядачами! Думаю, на милицях зможу прийти на ефір. І навіть сісти на високий стілець за столом, щось готувати. Адже я не язика зламала, а лише ногу", - додала телеведуча.

Фото: facebook.com/ruslanapisanka

Про те, через що могла статися травма, Писанка розповіла на своїй сторінці у Facebook. 4 лютого вона впала і знепритомніла на сцені під час вистави "Поїзд "Одеса-Мама". "На поклоні ми з акторами танцюємо коротенький танець. Я це роблю на підборах і, мабуть, цього разу вчасно не зманеврувала. Зробила необережний рух та впала. Здалося – підвернула ногу, – написала вона. - Можливо, через те, що у залі театру було холодно, і м'язи виявилися не розігрітими. А можливо, просто невдало оступилася. І впала вниз", - назвала акторка можливу причину перелому ноги.

Фото: facebook.com/ruslanapisanka

Лікарі поставили Руслані діагноз - перелом ноги зі зміщенням, тому без операції не обійтися. Ведуча тримає своїх шанувальників у курсі того, що відбувається, і каже, що їй складно зараз рухатися, і вона ще відчуває слабкість. "Лежу на витяжці. До ноги прикріплено спеціальну гирю, яка витягує ногу. Рухатися не можу - тільки лежати на спині. Мені дають знеболювальне, і ось багато сплю, висипаюся", - заявляла знаменитість раніше.

Фото: facebook.com/ruslanapisanka

Нагадаємо, Руслана Писанка – українська акторка та телеведуча. Справжнє прізвище Писанко, під ним вона вказана у титрах фільму "Кілька любовних історій". Зірка народилася 17 листопада 1965 року в Києві у родині кінооператора Ігоря Миколайовича Писанка, Лауреата премії Шевченка у 1973 році за документальний фільм "Радянська Україна". У 2012 році вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Ісакова, з яким познайомилася на сайті знайомств.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии