Лайм

Санта Дімопулос розповіла, як приводила себе у форму після пологів

Артистка розкрила свої ефективні лайфхаки

Українська виконавиця, мама двох дітей Санта Дімопулос точно знає, що потрібно робити, щоб після пологів відновити колишню фігуру. Вона відповіла на запитання своїх шанувальників і зізналася, що має особливі ритуали по догляду за собою, які зірка намагається робити регулярно.

Детальніше про це співачка розповіла у своєму блозі в Instagram. "Чисте харчування, тренування, масажі, дихальні вправи. Але після цієї вагітності тіло не до кінця прийшло в ту форму, яка була. Тому не треба прямо сильно розслаблятися, будучи вагітною. Особливо після 30-ти", - розкрила секрет своєї стрункості Санта.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Зараз разом зі своєю маленькою донькою Софією артистка насолоджується відпочинком на Мальдівах. У відпустці 34-річна знаменитість сміливо демонструє фігуру в ефектних купальниках, які вигідно підкреслюють струнке тіло. В одному зі своїх постів Дімопулос назвала себе "мандрівницею зі стажем", адже на Мальдівах відпочиває вже вп'яте.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Фото: instagram.com/santadimopulos

"Ми мандрівники зі стажем, на Мальдівах вже 5 разів (з них другий з Софі). Хочу поділитись з вами своїми враженнями. Прилетівши на Малі нас зустріли і повели в лаунж готелю, де ми чекали на гідролітак. Комфортно чекаючи півтори години, нас запросили в літак (політ тривав 40 хвилин з однією посадкою). Нас з усмішками зустріла команда готелю та одразу повели селитися (нікого очікування). Віллу брала делюкс із двома спальнями та басейном. Супер зручно для відпочинку з дітьми (як дві окремі вілли, з'єднані разом). Готель новий, гарний, зелений. Всюди дуже чисто. Красива лагуна, є де плавати. Навколо готелю шикарний риф з різними рибами, черепахами, маленькими акулами та скатами! А які тут нереальні заходи сонця", - поділилася своїми враженнями Санта.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Нагадаємо, 29 жовтня 2008 року Дімопулос народила сина Даніеля від українського шоумена Андрія Джеджули, з яким була разом 3 роки. У вересні 2012 року одружилася з бізнесменом Володимиром Самсоненком. Церемонія відбулася в італійському замку Орсіні-Одескальки. У 2013 році пара оголосила про розлучення. Пізніше співачка заявила, що їхнє весілля було фейковим. У 2015 році зірка вийшла заміж за співвласника мережі спортивних клубів Ігоря Кучеренка. 14 вересня 2019 року у пари народилася спільна дитина – донька Софія.

  • Раніше Санта Дімопулос із чоловіком та дітьми знялася у фотосесії з дельфінами. Хоча щасливі кадри сподобалися шанувальникам артистки, деякі користувачі мережі здивувалися, що вона обрала такий вид розваг. Приватні комерційні дельфінарії давно критикуються зоозахисниками, особливо коли дельфінів забирають з диких популяцій, а погані умови утримання призводять до загибелі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували