Лайм

Українська співачка стала мамою вдруге: милі фото з пологового будинку

Санта Дімопулос народила дочку

Українська співачка, екс-солістка гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос, яка нещодавно скаржилась на тривалу вагітність, народила дочку.

Радісна подія в сім'ї артистки відбулася в суботу, 14 вересня. Про це 32-річна знаменитість повідомила на своїй сторінці в Instagram, показавши перші фото з новонародженою. "Ласкаво просимо, моя маленька принцеса", - написала щаслива мама.

Дівчинка народилася досить крупненькою, її вага склала 4, 170 кілограми. Відомо також, що пологи проходили в одній з клінік Монако.

Шанувальники і зіркові друзі співачки залишають привітання під постом. Коментарі вже залишили співачка Даша Астаф'єва, дружина Миколи Тищенка Алла Барановська, дружина Олександра Скічко Єлизавета Юрушева, а також російський співак Філіп Кіркоров.

Нагадаємо, що для Санти Дімопулос ця дитина став другою. У співачки підростає 10-річний син Даніель від українського шоумена Андрія Джеджули.

  • Британська акторка Кіра Найтлі знову стала мамою. Зірка "Піратів Карибського моря" народила своєму чоловікові, музикантові Джеймсу Райтона другу дитину.
  • Українська телеведуча, актриса театру і кіно Тала Калатай, яка нещодавно вдруге вийшла заміж, повідомила шанувальникам радісну новину - вона знову стала мамою.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях