Лайм

8 ідей сюрпризу для дівчини на День святого Валентина - як здивувати бюджетно

Щоб подарувати емоції, не потрібно багато грошей

У понеділок, 14 лютого, у багатьох країнах відзначатимуть День святого Валентина чи, як його ще називають, День усіх закоханих. І якщо ви ще не підготували подарунок своїй другій половині, саме час поспішити і зробити милий сувенір своїми руками або придумати, чим ви дивуватимете кохану в цей день. theLime ділиться з вами небанальними ідеями для сюрпризу.

Приготувати сніданок у ліжко

Якщо ви живете разом, можна привітати свою другу половинку з самого ранку, приготувавши їй романтичний сніданок. Потрібно заздалегідь продумати, що ви готуватимете і як це подати в ліжко. Це може бути яєчня з сосискою-сердечком або сендвічі у вигляді сердечок.

Фото: pixabay.com

Самостійно підготувати квест із завданнями та подарунками

Якщо ваша друга половинка обожнює різні загадки та ребуси, придумайте для неї кумедний квест із різними завданнями. Їх можна написати на маленьких папірцях та розмістити по всій квартирі. До кожної загадки або виконаного завдання підготуйте невеликий презент. Це може бути шоколадка, валентинка, троянда або будь-який інший подарунок на ваш смак.

Фото: pinterest.com

Спекти тематичні солодощі

Якщо ваша друга половинка обожнює солодке, заздалегідь зробіть для неї фігурне печиво або торт із вершками. Якщо ви переживаєте, що ваші кулінарні навички далекі від досконалості, попросіть свою бабусю, маму чи сестру допомогти вам у цьому. Якщо допомоги немає, придбайте вафельні коржі та варене згущене молоко – такий торт зможе зробити навіть маленька дитина. Не полінуйтеся і гарно прикрасьте ваш солодкий подарунок.

Фото: pixabay.com

Організувати для дівчини флешмоб

Щоб приготувати такий сюрприз, вам необхідно заздалегідь продумати маршрут вашої прогулянки і попросити ваших друзів (або сторонніх людей, але це вже складніше і не так бюджетно) бути десь поруч. У певний момент вони повинні з'являтися по одному та дарувати вашій другій половині квіти, повітряні кульки чи маленькі подарунки.

Фото: pinterest.com

Влаштувати креативну романтичну вечерю

Для того, щоб провести вечір весело та романтично одночасно, можна заздалегідь купити продукти, з яких ви будете щось готувати. А далі – ваш креатив та фантазія. Наприклад, одна людина має стати позаду другої – таким чином вона практично не бачитиме, що робити, а друга – обійняти першу руками, але стояти спереду і говорити, які продукти брати і що з ними робити. Обережно слід бути тільки з процесом нарізки, щоб не поранитися. Таким чином можна, наприклад, приготувати піцу.

Фото: pinterest.com

Написати романтичні листи "Розкрити, коли…"

Якщо ви тільки на початковому етапі стосунків і поки що не готові святкувати в досить інтимній обстановці, доповніть свій подарунок оригінальними листами "Розкрити, коли…". За допомогою таких побажань ви можете підготувати кохану до Дня святого Валентина або ж розвеселити в ті дні, коли вас не буде поряд. Наприклад, "Розкрити, коли буде сумно і самотньо" - напишіть слова підтримки для своєї другої половини.

Фото: pinterest.com

Роздрукувати спільні фото та зробити з них колаж

Якщо ви вже довго разом і маєте багато спільних знімків, роздрукуйте їх і підготуйте великий ватман. Проведіть свій вечір, згадавши кумедні моменти з поїздок та наклеївши фото та зробивши з них колаж на стіну.

Фото: pinterest.com

Замовити доставку улюбленої страви, якщо дівчина знаходиться далеко

А в тому випадку, якщо ваша друга половинка знаходиться в іншому місті або країні, і ви не можете побачитися саме 14 лютого, замовте доставку улюбленої страви, наприклад, піци або суші. Свій презент доповніть запискою, будь-яким подарунком чи букетом квітів. А ввечері зателефонуйте за допомогою відеозв'язку та влаштуйте віртуальне побачення.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування