Лайм

Квентін Тарантіно та його дружина вдруге стануть батьками

Пара зіграла таємне весілля у листопаді 2018 року

Американський кінорежисер Квентін Тарантіно та його дружина Даніела Пік стануть батьками вдруге. У пари вже є син Лео, який народився два роки тому.

Новину про вагітність 38-річної Пік повідомила ізраїльська газета Yedioth Ahronoth. Стать другої дитини поки що не розголошується, проте відомо, що дружина режисера має народити у найближчі кілька місяців.

Фото: Getty Images

У липні 2017 року Квентін заручився з ізраїльською співачкою Даніелою Пік, дочкою відомого співака та композитора Цвікі Піка, з якою познайомився у поїздці просування "Безславних ублюдків". У листопаді 2018 року пара зіграла таємне весілля у Лос-Анджелесі. А вже в лютому 2020 року в Ізраїлі народився їхній первісток - син Лео.

Раніше Тарантіно розповідав, що їхній син міг би мати зовсім інше ім'я. "Ми майже не назвали його [Лео], тому що люди могли подумати, що я назвав його на честь Леонардо Ді Капріо", - пояснив сценарист у шоу "Jimmy Kimmel Live!" у червні 2021 року.

Фото: Getty Images

"У цьому немає нічого поганого, але я цього не робив. Його названо на честь діда моєї дружини, а також тому, що в наших серцях він був нашим маленьким левом", - додав знаменитість.

Крім того, Квентін не приховував, що батьківство зробило його ще емоційнішим. "Якщо я говоритиму про це занадто багато, я вже почну плакати", - сказав Тарантіно. - Я навіть не можу без сліз дивитись на його ім'я, написане на аркуші паперу. Просто він мій маленький Лео. Він просто найчарівніша людина, яку я коли-небудь зустрічав у своєму житті".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня