Лайм

Потап привітав маму з днем народження і показав рідкісне сімейне фото з сином

Фанати зазначили, що бабуся та онук схожі

9 лютого мама українського продюсера та тренера шоу "Голос країни-12" Потапа (Олексія Потапенка) відзначила свій день народження. На честь свята артист написав для неї найтепліші слова, а також показав миле сімейне фото.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікував кадр, на якому позувала його мама Людмила Анатоліївна Потапенко – чемпіонка світу з підводного плавання в естафеті. Також поруч із нею сидів син Олексія від першого шлюбу Андрій, який народився у вересні 2008 року.

Фото: instagram.com/realpotap

"Мама та син! З днем народження! Ми з Андрієм тебе дуже любимо!" – підписав знімок Потап. У кадрі Людмила Анатоліївна та її онук Андрій були за столиком у ресторані. Схоже, що свій день народження мама артиста вирішила відзначити без зайвого галасу, а лише у теплому сімейному колі.

Фото: instagram.com/realpotap

Шанувальники у коментарях приєдналися до привітань, а також зазначили, що мама знаменитості виглядає просто приголомшливо. "Льоша, пам'ятаю твою маму, коли ходили в дитячий садок. Вона була у нас тренером з плавання, для мене вона була еталоном краси та елегантності!", "З днем народження маму! Усього найкращого і велика подяка за такого талановитого сина", "Це ваша мама? Шикарна жінка!", "Дуже молода та красива мама", "Красива мама у вас", "Вони схожі. Особливо погляд", - написали люди.

Фото: instagram.com/realpotap

Нагадаємо, Олексій Потапенко народився у Києві в сім'ї Андрія Олексійовича Потапенка, співробітника КДБ (репером згадується як "військовий"), який у 1990-х роках став бізнесменом, та Людмили Анатоліївни - чемпіонки світу з підводного плавання та дитячого тренера з плавання. Олексій змалку займався плаванням, потім водним поло, і в результаті отримав звання майстра спорту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Американський репер Кріс Кінг загинув у 32 роки - його застрелили невідомі під час спроби програбування - деталі інциденту