Лайм

Потап випустив кліп на пісню "Екзорцизм" - міні-фільм з елементами хоррору

Сюжетна лінія кліпу повторює лінію власної долі репера

17 червня вийшов кліп на пісню "Екзорцизм" з нового альбому Потапа "Без реклами". Нове відео репера - міні-фільм з елементами хоррору про чарівну та цілющої енергії любові.

"Головний герой - творець, який обуян пристрастями. До того, як відбувається доленосна зустріч з Любов'ю, його душа повна мук та протиріч. Героїня - уособлення Любові, вона відіграє вирішальну роль у долі Героя: виліковує його душевні рани, робить його краще та сильніше, утихомирює його, подібно до обряду екзорцизму", - сказано в описі до ролика.

Автором кліпу виступив український кінорежисер Стас Капралов, за задумом якого ролик вийшов "демонічним" з елементами крові та відвертими сценами.

"Я розповів йому свою історію, а він надав їй художньої форми, наповнивши кінематографічними елементами", - зазначив Потап.

Кадр з кліпу Фото: instagram.com/realpotap

  • Новий сольний альбом Потапа під назвою "Без реклами" вийшов 4 червня. Його репер приурочив до свого ювілею - цього року йому виповнилося 40 років. Переступаючи новий рубіж, музикант вирішив показати себе справжнього.
  • 21 травня відбувся реліз нового альбому Насті Каменських під назвою "Червоне вино". Платівка містить 15 різних треків, в числі яких заводні "Ма" та "Дівчатка рулять", випущені раніше.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil