Лайм

Саундтреки до 14 лютого: Слава Камінська представила перший сольний альбом "Имя твое"

До трек-листа увійшли 7 "музичних драм"

11 лютого відбувся реліз альбому Слави Камінської за назвою "Имя твое". Платівка стала першою у сольній кар'єрі співачки. Вона містить 7 пісень, у тому числі й представлений раніше однойменний трек.

Про вихід збірки екс-солістка "НеАнгелів" повідомила на особистій сторінці в Instagram. "Альбом уже в мережі. Посилання у сториз, коментарі вітаються", - лаконічно написала виконавиця.

Фото: instagram.com/babaslavka

До дебютного альбому Слави увійшли такі пісні: "Уходить необходимо", "Не трать мое время", "Рай", "Имя твое", "Пополам", "Должен поверить", "Должен поверить (Piano)". Свої нові треки Камінська називає "саундтреками до 14 лютого".

Слухаємо альбом "Имя твое" на Apple Music , YouTube Music, Spotify.

Шанувальники співачки прослухали нові треки та поділилися враженнями під дописом Камінської.

"Слава у вас потужна робота зроблена! Дуже сильно! Який голос. Мелодії та тексти… ну а те що всі пісні у різних тональностях, це взагалі справжнє задоволення від прослуховування", - захоплено написав один із дописувачів.

"Слава, з прем'єрою альбому тебе. Він просто неймовірний. Від пісні "Должен поверить" мурашки та сльози. Кожна пісня прямо в серце", "Кожна пісня відкрита по-своєму, голос ваш просто на висоті", "Кожен трек - хіт", "Альбом на репіті особливо пісня "Пополам".. до мурашок", - пишуть інші.

Слава Камінська зайнялася сольною кар'єрою після розпаду дуету "НеАнгели" у березні 2021 року. Вікторія Сміюха пішла стопами своєї екс-колеги.

  • Нещодавно між колишніми учасницями "НеАнгелів" стався конфлікт. Причиною стало скандальне відео, де Вікторія на камеру розрізала торт із зображенням Слави.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова