RU  UA

Дізнатися

Маша Єфросиніна показала, як відбуваються репетиції Нацвідбору - підтримати ведучу приїхав Сергій Притула

Ведучий передав зірковій подрузі естафету ведення відбіркового концерту

За кілька годин Україна обере свого представника на міжнародному конкурсі пісні "Євробачення-2022". На сцені Нацвідбору йдуть останні приготування до прямого ефіру, а також репетиції ведучих та учасників відбіркового концерту.

Маша Єфросиніна, яка разом із Тимуром Мірошниченком вестиме відбір, поділилася в Instagram-історіях кадрами із закулісся та показала сюрприз від Сергія Притули – незмінного ведучого Нацвідбору у попередні роки. Телеведуча зауважила, що їй давно ніхто не робив таких приємностей.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Під час прогону номеру гурту Our Atlantic ведучий з'явився у залі з букетом рожевих тюльпанів, щоб підтримати зіркову подругу та передати їй естафету ведення Національного відбору.

"Є у мене друг, який нагадав, що без сюрпризів життя не таке прекрасне! Як і без таких друзів!, - поділилася Єфросиніна. - Сергій Притула з'явився несподівано з квітами, щоб передати мені естафету ведення Національного відбору на Євробачення! Я розгубилася так, що все почало сипатися з рук".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Ведучі обіймалися, щось одне одному нашіптували, а потім Притула вручив Єфросиніній мандаринку. Маша пожартувала, що зацукрує її на згадку про цей момент.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие