Лайм

Букмекери оцінили шанси Аліни Паш перемогти на "Євробаченні-2022"

Виконавиця опинилася у трійці лідерів

12 лютого відбувся фінал Національного відбору на "Євробачення-2022", у якому перемогла Аліна Паш із піснею "Тіні забутих предків". Артистка вже за кілька місяців вирушить до італійського міста Турин, щоб представити Україну на міжнародному конкурсі естрадної пісні.

Букмекери не витрачають часу даремно і вже намагаються передбачити, хто ж займе перше місце на "Євробаченні" цього року. Згідно з їхніми прогнозами, які опубліковані на сайті Eurovision World, Аліна Паш опиниться на другій позиції. Перше місце за прогнозами фахівців дістанеться співакам Mahmood та BLANCO з Італії. А третє місце у рейтингу посіла Швеція.

Фото: eurovisionworld.com

Аліна Паш у фіналі Нацвідбору виступила з піснею "Тіні забутих предків", яка була написана спеціально для конкурсу. Авторкою слів є сама виконавиця. Своєю композицією вона хоче донести важливий меседж – завдяки нашим предкам ми впевнено рухаємось уперед.

"Протягом тривалого часу пошуку себе я зрозуміла, що невід'ємною частиною мого Я є моє коріння. Зараз важко відстоювати свою ідентичність і культуру, тому важливо звертатися до коріння за силою та підтримкою, - каже Паш. - Я пам'ятаю предків, шаную їх та йду поруч, продовжуючи їхню справу та будую свою власну історію".

Фото:

Тим часом перемогу Аліни Паш у Нацвідборі на "Євробачення-2022" назвали нечесною. Після завершення конкурсу команда Kalush Orchestra заявила про фальшування відбору, пояснивши це помилками ведучого під час оголошення результатів. Музиканти зажадали в організаторів показати їм листок з оцінками, але отримали відмову. Лідер Kalush Олег Псюк розповів як представниця PwC Україна, в руках якої був документ, передумала відповідати на їхній запит.

  • Почитайте, хто такі Mahmood та BLANCO і чому Італії пророкують нову перемогу на "Євробаченні-2022". Дует посів перше місце на музичному фестивалі у Сан-Ремо, де традиційно визначається італійський учасник міжнародного конкурсу. Як правило, учасники виконують на "Євробаченні" ту саму пісню, яка перемогла на фестивалі у Сан-Ремо.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям