RU  UA

Дізнатися

Вєрка Сердючка представила кліп на першу за 20 років українськомовну пісню "Є пропозиція"

Вона стала саундтреком до фільму "Велика прогулянка"

Вєрка Сердючка випустила пісню "Є пропозиція" – її перший за 20 років трек українською мовою. Пісня стала саундтреком до фільму "Велика прогулянка", тому музичне відео до неї містить кадри нової комедії з Юрієм Ткачом, Оленою Кравець та Олексієм Завгородним у головних ролях.

"Є пропозиція прокинутися вранці вдвох… — хіба можна запропонувати щось романтичніше? У цій пропозиції є все: і примирення після сварки, і цікаві плани на ніч, а головне – надія на те, що в результаті все буде добре!" – розповів про новинку Андрій Данилко.

Вєрка Сердючка не лише записала пісню до фільму, але й знялася у кількох епізодах картини разом зі своєю мамою та гуртом. Крім неї в комедії також прозвучать пісні Ірини Білик та гурту KAZKA. У кінотеатрах України "Велика прогулянка" виходить 24 лютого.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео