RU  UA

Дізнатися

Все буде добре: Оля Полякова показала фото з відпустки та заявила, що летить додому

Співачка відпочивала із сім'єю та друзями

Оля Полякова приєдналася до своїх колег та закликала українців до спокою. Співачка, яка відпочивала із сім'єю на Шрі-Ланці, заявила, що повертається додому, оскільки у скрутні часи хоче бути зі своєю країною.

Напередодні артистка записала відеозвернення, в якому повідомила, що 16 лютого вони вилітають в Україну. "Дорогі наші українці, ми зараз знаходимося на Шрі-Ланці, але вже завтра ми летимо додому. Ми летимо додому - ми не боїмося. Ми хочемо бути разом із нашою країною, у себе вдома! Ми не боїмося і ви не бійтеся. Все буде добре!", - сказала Полякова.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Пізніше співачка виставила допис, в якому показала фотографії з відпустки. Найчастіше, під час канікул Instagram співачки рясніє пляжними фото, але цього разу Полякова "просто відпочивала".

"Тільки змусила себе зробити ці фотки, в останній день відпочинку!", - зауважила вона. На знімках артистка позує у лляному комплекті білого кольору, що складається з топу зі шнурівкою та спідниці на запах. Співачка зображена без грама косметики на обличчі та з розпущеним волоссям.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Летимо додому! Знаю, що вдома всі в неврозі, але маю стійке відчуття, що все буде добре! А ви як думаєте?", - поцікавилася вона у дописувачів.

"Все буде добре! Ми сила!", "Все буде Україна", "Сподіваємось на краще", "Все буде добре, повертайтеся", - пишуть коментатори про ситуацію в країні, а також роблять компліменти Поляковій: "Супер! Така натуральна і притягуюча краса!", "Яка ви гарна", "Як дівчинка", "Дуже красива та весела".

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Фото: instagram.com/polyakovamusic

  • Раніше Оля Полякова чесно оцінила шанси своєї старшої доньки потрапити до "Голосу країни". Співачка цього року є тренером вокального проекту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются