Лайм

Гурт Kalush Orchestra представить Україну на "Євробаченні-2022"

Тепер офіційно!

Після дискваліфікації Аліни Паш оргкомітет Національного відбору на "Євробачення-2022" запропонував представити Україну на конкурсі гурту Kalush Orchestra, який найбільше підтримали глядачі. Колектив погодився та вже підписав усі документи.

Про це музики повідомили на своїй сторінці в Instagram. "Йо! Гурт Kalush Orchestra їде в Турін на "Євробачення-2022" представляти Україну, - заявили вони 22 лютого. - Нарешті це сталося, ми разом із Суспільним вирішили всі важливі питання та готові разом привести Україну до успіху!".

Фото: instagram.com/kalush.official

Хлопці подякували фанатам за підтримку та пообіцяли їх не підвести. "Постійно бачимо і відчуваємо вашу підтримку. Глядацьке голосування це довело - 1е місце від народу! Маємо велику честь представляти нашу державу! Обіцяємо, не підведем", - додали Kalush Orchestra.

Гурт Kalush Orchestra представить Україну на "Євробаченні-2022" із піснею Stefania. "Стефанія – так звати мою маму. Цю пісню я присвятив їй. Це щирий та душевний трек, в якому є український етнокод. Європа дуже кайфує від цього стилю", – розповів засновник та соліст Kalush Олег Псюк.

  • 16 лютого оргкомітет Національного відбору на "Євробачення-2022" ухвалив рішення про припинення участі у відборі Аліни Паш через підробку довідки про відвідання Криму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ