Лайм

Тривожну валізу збирати не буду: Злата Огнєвіч закликала українців зберігати спокій

Співачка висловила свою позицію

Злата Огнєвіч відреагувала на загострення воєнно-політичної ситуації в Україні. Співачка заявила, що залишається вдома, в рідній країні, й не збирається покидати її межі. Героїня "Холостячки" також закликала українців зберігати спокій та підтримувати своїх близьких.

Артистка опублікувала в Instagram допис, який супроводила серією знімків із соковитої фотосесії у зелених тонах. У підписі зірка зізналася, що не збиратиме тривожну валізу, оскільки "немає такого розміру, щоб вмістити батьків, усю сім'ю, друзів, Україну, інструмент, дім та всі досягнення". "Я залишаюся вдома. Тут. В Україні", - наголосила Злата.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Огнєвіч зазначила, що зараз дуже важливо зберігати спокій та не піддаватися паніці.

"Дуже прошу всіх зберігати спокій і бути сильними. Паніка - це найкращий друг нашого ворога і слабкість. Обійміть рідних і скажіть собі: "Що б там не сталося - я впораюся", - підтримала українців знаменитість.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

У коментарях подякували співачці за підтримку та підписалися під кожним її словом.

"Златонько, дякую за підтримку в такий складний для нашої Батьківщини час! Все буде добре! Все буде Україна!", "Найадекватніші слова за весь день. Підтримую кожне слово", "Золоті слова", "Як правильно, з любов'ю сказано" , "Згідна з вами на всі 100%", "Дякую за вашу позицію! Все буде добре, ми впораємося, ми сильні! Я вірю в нас та в Україну", - пишуть фоловери під дописом.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

  • Після заяви президента РФ Володимира Путіна про визнання так званих "ДНР" та "ЛНР" український гурт "Океан Ельзи" дав у Києві спонтанний концерт, щоб показати, що "ми сильні та єдині". Музиканти виконали кілька пісень просто просто неба.
  • Читайте також на theLime, як Володимир Остапчук, Маша Єфросиніна, Юрій Горбунов та інші зірки відреагували на визнання Путіним "ЛДНР". Свою реакцію на заяву президента країни-агресора зірки опублікували у Instagram.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір