RU  UA

Дізнатися

Путін зробив серйозний прорахунок: Стівен Кінг прокоментував вторгнення Росії в Україну

"Не можна стояти осторонь, коли велика дитина б'є маленьку"

Відомий американський письменник Стівен Кінг прокоментував вторгнення країни-агресора Росії в Україну. Він заявив, що Володимир Путін "зробив серйозний прорахунок".

Таку думку знаменитість висловив на своїй сторінці у Twitter. "Пан Путін зробив серйозний прорахунок. Він забув, що більше не має справи з президентом США Дональдом Трампом", - написав Кінг. Він зробив відповідну заяву після того, як Путін заявив про визнання так званих "ДНР" і "ЛНР".

Фото: twitter.com/StephenKing

"Чому більшість із нас навчилася в дитинстві на ігровому майданчику: не можна стояти осторонь, коли велика дитина б'є маленьку. Ти маєш прийняти удари, щоб зупинити велику дитину", – зазначив письменник у наступному пості, який опублікував 24 лютого.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що рішення РФ про визнання "незалежності" так званих "ЛДНР" Київ розцінює як порушення суверенітету та територіальної цілісності України. Також воно може означати односторонній вихід РФ із Мінських угод та ігнорування рішень у рамках нормандського формату.

24 лютого під час відеозвернення на російському президент РФ Володимир Путін заявив про початок військової операції на Донбасі. Росія завдала ракетні та авіаційні удари по радарах і зенітно-ракетних комплексах протиповітряної оборони, авіабазах, складах боєприпасів бригад сухопутних військ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Украинский рэпер и продюсер Потап показал фото из Софии - столица Болгарии - чем занимается артист за границей

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американский актер Миша Коллинз приехал в Украину и показал фото на фоне уничтоженной российской техники, выставленной в Киеве

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смелый образ на Каннском кинофестивале - как выглядела певица, какая была цель ее визита